INDEX - KASVATUS

Channa xx

TIEDOT
Oikea nimi - Channa xx
Sukupuoli - Tamma
Säkäkorkeus, väri - 165cm, punaruunikko
Rotu - Englantilainen täysiverinen
Syntynyt - 05.10.2007 - 12-vuotias, satunnainen ikääntyminen

Painotus - kouluratsastus
Koulutustaso - ko Va A re 150cm

Maahantuoja - Ruusu
Ent. omistaja - Minority, Herecia
Omistaja - Heidi M. virtuaalikonit


Allison L. Janezic

Yleisesti ottaen Sanna on hiukan pelokas tamma joka suhtautuu kaikkeen uuteen varauksellisesti. Toisinkuin Sannan paras ystävä Dene, Hanna tykkää olla mieluummin varovainen kuin rynnätä suinpäin surman suuhun. Kun Hanna on oppinut tuntemaan omistajansa ja hoitajansa se tulee laitumelta vastaan ja laitumelta tulee mielellään talliin. Jos Sanna viedään talliin Dene seuraa perässä. Jos Sanna pääsee hoitajaltaan irti, se ravailee hetken ja antaa sen jälkeen kiinni, tai menee talliin. Sanna odottaa innolla ruokaansa, koska tämä tamma on oikea syöppö.

Sanna saattaa arastella hoitajaansa aluksi, mutta tuttua hoitajaa Sanna tervehtii avoimella hirnahduksella. Sannan voi harjata joka karsinassa tai käytävällä. Mikäli harjaat Sannan tamman karsinassa sen voi pitää irti. Sanna ei liiku vaan seisoo nätisti paikallaan, eikä Sannaa täydy käskeä kertaakaan. Kun pyörittelet kumisualla Sannan sään kohdalta tai ryntäistä saattaa kuulla tamman huokaisevan nautinnollisesti ja joskus jopa venyttelevän kaulaansa nautinnollisesti. Kavioiden putsauskaan ei tuota ongelmia. Sanna nostaa kavionsa käskystä, mutta joskus saattaa joutua hiukan töytäisemään tammaa jalkaan, mutta yleensä tamma nostaa jalan ilman erillistä käskyä. Sanna pitää jalkaa ylhäällätarvittavan ajan eikä yritä ollenkaan laskea sitä alas.

Sanna on ratsastettaessa monta kertaa hankalampi kuin muuten. Nyt tästä tammasta löytyy taistelutahtoa ja vastustus voimaa. Jos onnistut selkään ehjin nahoin pärjäät lopputunnin hyvin. Heti kun olet selässä saattaa Sanna yllättää sinut tekemällä muutaman pukkisarjan, mutta se lopettaa hetkeksi. Lämmittely sujuu yleensä ilman mitään ongelmaa, mutta ravityöskentelyssä ja laukkatyöskentelyssä ongelmat ilmenevät taas. Tamma painaa kuolaimelle ja oikoo kulmissa ja mikään ei taida onnistua. Mutta älä luovuta, jos luovutat niin Sanna jatkaa seuraavalla kerralla Sannalla on vielä suurempi tappelun tahto, eli jatka vain sinnikkäästi, loppujen lopuksi tamma lopettaa ja suostuu yhteistyöhön. Kun vihdoin olet saanut Sannan toimimaan moitteettomasti ilman tappeluita ja aloitat kouluratsastuksen harjoittelun, Sanna taipuu kulmissa hyvin ja pohkeen väistötkin menevät moitteettomasti. Sanna saattaa vielä painaa kuolaimelle, mutta pikkuhiljaa hellittää ja ratsastajan käsiltä lähtee suuri paine pois. Lisättyravi tuntuu hiukan oudolta, mutta loppujen lopuksi tammalla on oikein miellyttävät askeleet, joissa on ihan mukava istua, ei tosin yhtä mukava kuin Denellä. Esteratsastusta Sanna rakastaa niinkuin Dene. Esteillä Sannaa ei saa millään pidäteltyä vaan tamma ryntää kaikkialle ja tahtoo mennä esteille ennen aikojaan. Puolen tunnin tappelun jälkeen tamma vihdoinkin suostuu tottelemaan eikä ryntää kuin päätön kana kaikkialle. Kun vihdoin Sanna saadaan toimimaan oikein Sanna osoittaa kunnolla kyntensä tai no, kavionsa ja tältä tammalta löytyy kunnolla pomppua, eikä sitä pysäytä mikään. Kun vihdoin ja viimein tamma alkaa totella oikein kunnolla huomaa, ettei Sanna ole mikään ihmeellinen ratsastettava, vaan se on oikein mukava neiti. Esteet Sanna suorittaa ilman mitään ongelmaa.
© Ruusu

SUKU

i White Cream xx ii I´ts Not Me xx iii tuntematon xx
iie tuntematon xx
ie I´am The Satan´s Girl xx iei Big Big Mean Man xx
iee tuntematon xx
e Alarm xx ei I´m Onely a Dream xx eii tuntematon xx
eie tuntematon xx
ee Alyssa xx eei I Fly Like The Bird xx
eee tuntematon xx


KILPAILUT
09.06.2008 Herecia KRJ Vaativa A 11/22
31.10.2008 Rancho del Frio KRJ Helppo B 73/173
31.10.2008 Rancho del Frio KRJ KN Special 103/116
30.10.2008 Blaze KRJ Vaativa A 145/187
31.10.2008 Blaze KRJ Vaativa A 77/187
06.11.2008 Feige KRJ Helppo B 125/169
06.11.2008 Feige KRJ Vaativa B 36/45
06.11.2008 Feige KRJ Vaativa A 34/34

JÄLKIKASVUVIRTUAALIHEVONEN - A SIM GAME HORSE


          Alkuperäinen koodaus © Iinuli, muokkaus Heidi M.