Onko sinulla joku hevosesi sukulainen hukassa? Jos sivuja ei tunnu yksinkertaisesti löytyvän mistään, on hyvä idea ilmoittaa hevonen kadonneiden listalle. Aina voi olla joku muu, joka löytää sivut omalla hakutavallaan tai löytyy hevosen vanha omistaja, joka on valmis tekemään muistosivut. Varmaahan tämä ei ole, mutta aina kannattaa kokeilla!

Kuinka ilmoitat hevosen listalle

Alkuun kannattaa tarkistaa jo listatuista hevosista, onko etsimäsi hevonen ilmoitettu jo kadonneeksi tai olisiko se sattumalta löytynyt, jolloin sivut on mahdollista noukkia jo löytyneiden listalta. Jos hevosta ei löydy näistä kummastakaan, voit ilmoittaa sen listoille joko Virtuaalifoorumin kautta tai laittamalla sähköpostia yarenille suoraan.

Ilmoittamismuoto:

Rotu
sukupuoli, nimi, <*a href="http://VRL-sivut">x<*/a>, kasvattaja, vanhemmat

(muista poistaa tähdet)

Mikäli et jotakin näistä tiedoista tiedä, jätä kohtaan pelkkä viiva. Mahdollisimman kattavat tiedot hevosesta auttavat muita löytämään kadonneen helpommin, mutta toisinaan pelkkä nimikin saattaa riittää. Alle on listattu tällä hetkellä vain ne rodut, joista löytyy kadonneita, mutta toki lisään rotuja sitä mukaa listaan, kun niihin ilmoitetaan hevosia.

Kadonneet roduittain

Amerikkalaiset lämminveriset
Andalusialaiset
Angloarabit
Arabialaiset puoliveriset
Arabialaiset täysiveriset
Belgianpuoliveriset
Connemarat
Englanninpuoliveriset
Englannintäysiveriset
Friisiläiset
Gotlanninrussit
Hannoverit
Hollanninpuoliveriset
Holsteinit
Italiantyöhevoset
Kaspianponit
Knabstrupit
Lipizzat
New forestit
Norjanvuonohevoset
Oldenburgit
Ratsuponit
Risteytysponit
Ruotsinpuoliveriset
Santelipuuponit
Shetlanninponit
Suomenhevoset
Suomenpuoliveriset
Tilastohevoset
Trakehnerit
Tuntemattomat puoliveriset
Welsh cobit
Welsh mountainit

Kun löydät kadonneeksi ilmoitetun

Mikäli löydät kadonneiden listalla olevan hevosen sivut, voit ilmoittaa siitä kadonneiden tapaan joko Virtuaalifoorumin kautta tai laittamalla sähköpostia yarenille suoraan. Tällöin riittää, että ilmoitat pelkän hevosen rodun, sukupuolen ja nimen linkitettynä löytämillesi sivuille (rodun lyhenne, skp, <*a href="http://sivut">hevosen nimi<*/a>). Huomioithan, ettei tarkoituksena ole hakea VRL-sivuja tai toimimattomia sivuja!

Halutessasi voit myös ilmoittaa kadonneiden hevosten puuttuvia tietoja, mikäli niitä satut löytämään. Nämä saattavat auttaa taas jotakuta toista etsintätyössään.