Aidan Lonely Loop

NimiAidan Lonely Loop
Rekisterinumero VH15-035-0075
Rotu, sukupuoliConnemara, tamma
Syntynyt, ikä17.01.2015
Säkäkorkeus, väri140cm, ruunikonkimo
KasvattajaAida Connemaras, Cery
OmistajaKF Ponies, HM (VRL-00096)
PainotusYleishevonen
Koulutustasoko Vaativa B, re 100cm
Saavutukset

Loop tarttui mukaani puolivahingossa, olin jo jonkun aikaa sivusta seurannut Aidaa ja ihastellut poneja. Loopin ostohetkellä tarkoituksenani ei ollut ostaa ponia, mutta en vain voinut sivuuttaa Aidan kasvatteja. Pitkän pohdinnan jälkeen en osannut lainkaan päättää kenestä ponista oikein tarjoaisin, kaikki olivat niin lupaavan oloisia. Jotenkin kuitenkin päädyin Looppiin, tamma olisi kuitenkin huomattavasti parempi vaihtoehto kuin ori. Meillä oli jo kotona tallissa kolme oria jotka aiheuttivat ihan riittävästi jo valmiiksi päänvaivaa. Allekirjoitin tamman ostopaperit ja palasin kotiin vajaa kymppitonnia köyhempänä traileri ja poni mukanani. Voitte vain arvata sitä ihmettelyn määrää kotipuolessa kun raahasin taas uuden elikon mukanani.

Looppi on todella rauhallinen eläin ja poni kaikin tavoin. Se rakastaa ruokaa, se rakastaa huomiota, se rakastaa olla tekemättä mitään. Loopilla on pohjaton maha ja tamma ei ikinä saa tarpeekseen huomiosta. Hyvä puoli tammassa on se, että se tulee toimeen aivan kaikkien kanssa, niin eläinten kuin ihmisten. Ehdottomasti lapsivarma poni.

Ratsuna Looppi antaa hieman enemmän haastetta mitä voisi tammasta uskoa. Se on nimittäin aivan uskomattoman patalaiska ja jääräpäinen ratsu, joka ei aivan varmasti anna yhtään mitään ilmaiseksi. Sen kanssa tarvitaan todella paljon päättäväisyyttä ja toisinaan raippaakin, jotta siihen saisi ripeyttä. Osaavalla ratsastajalla Looppi on kuitenkin ihan toimiva kelpo ratsu, jolla riittää potentiaalia moneen lajiin. Innokas hyppääjä eikä turhia säästele estepuolella. Koulukiemurat ovat Loopille virkistävää vaihtelua, se nimittäin tykkää aivotyöskentelystä vaikka sitä ei aivan heti uskoisi.

Suku

Isälinja Morgård Gilgalad
Emälinja Hunfields Laveria

i Morgård Gilgalad KTK-I ii Galvin Final EVM iii Fantasy White EVM
iie Ghiselle EVM
ie S.W. Giselle EVM iei Thalam Gus EVM
iee Lambadata EVM
e Hunfields Laveria KTK-II ei Tarrmain EVM eii Targos EVM
eie R.K. Bindin EVM
ee Hunfields Larona EVM eei Finnolo II EVM
eee Cascadia EVM

Jälkeläiset

Kilpailumenestys

A SIM GAME HORSE - VIRTUAALIHEVONEN
Webdesign © Milja | Otsikkotausta © João Almeida (CC BY-NC-SA 2.0) | Taustakuva © Luigi_Alesi (CC BY-NC 2.0) | Hevosen kuva © Gestüt Glaskopf