Lumivuori
Etusivu Info Hevoset

Lumivuoren ovet sulkeutuivat joulukuun lopussa 2017. Kiitos kaikille muille harrastajille ja hyvää jatkoa! Sivut säilytetään web.archive.org:issa sekä osoitteessa first-rates.co.nf/loppu/.

Elämä opettaa

Lumivuoren sisaruskolmikon elämään hevoset ovat kuuluneet aina. He viettivät lapsuutensa vanhempiensa pyörittämällä yksityistallilla ja kun hevoskeskuksen matka tuli tiensä päähän, nuoret jatkoivat harrastustaan pääkaupunkiseudulla.

Vuosien kuluessa hevoset kuitenkin jäivät, mutta vain hetkeksi: kun elämä koetteli kaikkia kolmea kesällä 2016, he palasivat vanhempiensa luo Helsinkiin ja hetken mielijohteesta syntyi yhteinen talli monenkirjavine hevosineen. Mitä enemmän hevosia talliin asteli, sitä enemmän elämä hymyili ja sitä paremmin sisarukset pääsivät taas jaloilleen.

Kovanonnen kolmikko ajautui kuitenkin ongelmiin jälleen keväällä 2017. Rahapula pakotti myymään komean tilan ja muuttamaan hevoset pienemmälle tontille, josta löytyi hätinä pihatto, pieni talli ja pari aitausta. Luukasta, Leoa ja Lyydia ei kuitenkaan niin vain masenneta – he aikovat saada tallinsa kannattamaan!

Ikuinen projekti

Lumivuori on ennen kaikkea virtuaalinen hyvän mielen talliprojekti. Tavoitteena on tarinoida rennosti hevosten päiväkirjoihin silloin, kun on aikaa ja innostusta. Tallin hevoskatras on monenkirjava: sekalainen lauma poneja, muutama hauskanniminen suomenhevonen, pari tupsujalkaa ja vahingossa ostettu puoliverinen. Kaikkien kanssa pyritään tekemään edes jotain ja vaikka sivuilla kököttäisikin vain yksi hassu päiväkirjamerkintä, omistajan mielikuvituksessa jokainen hevonen elää ja hengittää.

Koska Lumivuori saattaa toisinaan olla parikin kuukautta hiljaiselolla ja sitten taas puoli vuotta aktiivisen puuhailun kohteena, hevoset ikääntyvät satunnaisesti ja pääosin silloin, kun niiden kanssa tehdään jotain. Monista muista talleista poiketen meillä kuitenkin ikääntyvät satunnaisesti myös ihmiset: haluamme viedä myös heidän tarinaansa eteenpäin ja nähdä, millaisia käänteitä elämä heille tarjoaa.

Oikein lämpimästi tervetuloa meille!

Emppu, VRL-11600

Viimeisin päivitys joulukuussa 2017

Sähköposti
Tykkää meistä!

Suosittelemme tutustumaan Korpihoviin ja Rihtniemeen.
Kaikki materiaali, jos ei toisin mainita, © Lumivuori / Emppu VRL-11600. Sivujen taustakuva © Subtle Patterns ja otsikoiden fontit © Google Fonts.
Tämä on VIRTUAALITALLI!