Suprant Warwick

virtuaalihevonenkuvien © Suomen Hippos/Pirje Fager-Pintilä

Perustiedot

Nimi: Suprant Warwick "Vadelma" Syntynyt: 25.06.2014 Rotu, skp: fwb, ori
Säkäkorkeus, väri: 168cm, tummanpunaruunikko Painotus, koulutus: Koulupainotteinen, ko: HeA Omistaja: mokkamasiina (VRL-13501)
Kasvattaja: Suprant Rekisterinumero: VH14-031-0600 Saavutukset:

Luonnekuvaus


Operaatio hevoskaappaus oli selvästi taas alkanut, sillä jotenkin kummasti tallin hevosmäärä kasvoi jälleen räjähdysmäisesti. Rohmusin hevosia sellaisella tahdilla, että itseäni jo hirvitti. Tästä huolimatta jotenkin päädyin Suprantin myyntitopaan katselemaan hevosia. Valikoitavaa oli paljon, mutta tiesin melkein heti mitä halusin. Laitoin pikaisesti postia Suprantin omistajille, toivoen parasta. Yllättävän pian huomasin tuijottavani kolmea uutta hevosta silmästä silmään.

Joskus keksin hevosille hyviä lempinimiä, useimmiten taas saan hävetä silmät päästäni. Kun sitten ostin orin nimeltään Suprant Warwick, menin minä antamaan sille lempinimeksi Vadelman. Egoistinen ori ei ole selvästi lempinimensä perään, sillä se ei ole mikään ihmisrakas tapaus. Harvoin Vadelma iholle asti pyrkii, mutta osaa ori sentään riehua talutuksessa urakalla. En edes muista, kuinka usein Vadelma on päässyt vapaaksi eikä anna seuraavaan tuntiin ollenkaan kiinni... Hoitotoimenpiteissä ori ei sentään samankaltaisia tuhmuuksia tee, mitä nyt se saattaa vähän nostella jalkojaan ja viskellä päätään ilmaan suitsittaessa.

Koulukentällä liihotellessaan Vadelma on todella näyttävä. Ilmavat vaihdot ja passaget ovat ehdottomasti orin bravuuri, joita kehtaa esitellä vieraillekin. Jostain syystä lisätyissä askellajeissa ei Vadelma ole yhtä hyvä, sillä kun on toisinaan tapana kuumua mikäli pyydetään liikaa liikettä eteenpäin. Kentän pohjamudissa ravaava laiskiainen ei Vadelma ole miltään kantilta katsottuna, sen kanssa täytyy aina keskittyä rentouteen ja tarvittavaan kuuliaisuuteen. Esteillä sitten pakalla on tapana mennä hajalle kokonaan, Vadelma kun lähinnä vain laukkaa häntä tötteröllä pitkin esterataa. Maastoratsastus on vielä pahempi lukunsa...

copyt: Jayde (ex-omistaja)

Suku

i. Elburn Weinërop KRJ-I ii. Wachinksapa iii. Laefertum
iie. Veronika GER
ie. Engelbertine iei. Hadwigis
iee. Ignacia E'99
e. Angéle ei. Noah LeMarx eii. Ludovic LeMarx
eie. Belle Fille
ee. Arianedmée eei. Florentine
eee. Adélaïde

Jälkeläiset

Kisakalenteri


Kisannut porrastetuissa! Statistiikan löydät VRL-sivuilta.

Päiväkirja

00.00.0000, kirjoittaja: omistaja