Ranking-tiedote

Ranking on päivitetty! Kaksi uutta ratsukkoa lisätty listalle sekä kaikille rankingissa oleville päivitetty tämän vuoden kilpailuiden pistesaldo. Salma Stjärndahl nousi rankingkakkoseksi ja pari muutakin paikanvaihtoa tapahtui!

Ranking-sääntöjä on selkeytetty:

  1. Automaattisesti ranking-listalle lisätään enää vain PJ-mestari sekä erikoisluokan voittaja, elleivät he ole sillä ennestään.
  2. Pisteet PJ-osallistumisesta sisältyvät mahdollisiin sijoituspisteisiin eli osallistumispisteitä annetaan vain, kun muita pisteitä ei ole jaettavissa.
  3. Ranking on tarkoitettu tarinallisesti pelaaville ja heidän aktiivisille tarinahahmoille. Rankingiin tulee siis ilmoittaa vain sellaiset hahmot, jotka ovat pääasiallisessa käytössä tarinoinnin ja kilpailemisen suhteen.

Tervetuloa mukaan rankingiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *