Teemana kaikki taivaallinen

Power Jump tuo tämän vuoden kilpailuihin (ja myös tästä eteenpäin) tuotosten tekijöille lisämausteen teema-aihe. Jokainen PJ-kilpailu saa vuodesta 2022 lähtien oman teema-aiheen (kahden teemavärin lisäksi), jota saa halutessaan hyödyntää luovasti tuotostöissä. Teema-aiheen onnistunut mukaan tuominen kisatyöhön (oli se sitten kuva- tai tekstityö) antaa bonuspisteen, niin sanotun ”plussan” osallistujan nimen perään. Tämä plussa voi olla ratkaiseva, jos tuomari arvuuttelee ja tasapainottelee kahden tasaveroisen työn välillä, tai, jos työ jää killumaan kahden tähtikategorian välimaastoon – plussa antaa tässä kohtaa myötämielisen tuuppauksen ylöspäin!

Teema-aiheen käyttö on täysin vapaaehtoista, ei vaadittua, ja sen pääasiallinen tarkoitus on tuoda vaihtelua ja erilaista inspiraatiota toteuttaa Power Jumpin tuotoksia joka vuosi vaihtuvalla twistillään. Muutoin yleinen tuotosohjeistus ja kriteeristö pysyy samana: Power Jump -aiheisuus on edelleen pääydin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.