Terppatulloo maalle!

Kuka tahansa saa haaveilla mistä tahansa mutta on eri asia, toteutuuko unelmat. Miulla näin kävi ja nyt asun lapsuuteni kotimaisemissa virtuaalisessa Pohjois-Karjalassa Selkiellä rakkaiden heppasteni kanssa. Hyvää kannattaa näköjään oottaa. Otathan myös huomioon että Rajaton on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä.

Alkunsa talli sai vuonna 2006 shetlanninponisiittolana mutta myöhemmin huomasin ettei se oo se miun rotu. Rakkauteni suomenhevosiin on ollu aina ja on edelleen koska ne on luonteeltaan just sellasia mistä tykkään ja niillä voi tehdä kaikenlaista. Vuonna 2008-2009 oli kasvatuksessa mukana suomalaiset puoliveriset mutta ei nekään ollu miun juttu. Suomenhevoset on ollut, on tälläkin hetkellä ja tulee olemaan.

Sydämellisin terveisin Gabriella
VRL-01744 | @

02.08.2022

Piiiiitkästä aikaa kantakirjaus-kuulumisia! Toukokuussa KTK-II -palkinnot kävi nappaamassa Lilla ja Velho sekä kesäkuussa III-rivin nappasi Vappu, Ketku sekä Viima. Näyttää siis siltä, että melkoisen hyvä määrä meidän hevosista on jo kantakirjattu!

13.07.2019

Heinäkuun 2019 kantakirjatilaisuuteen on ilmoitettu Ruska, Salmiakki, Kessu, sekä myös varalle ilmoitettu Pisara pääsi mukaan tilaisuuteen. Jännityksellä odotamme, mitä tuloksia hevoset tuovat kotiin. Päivä sujui odotusten mukaisesti ja kaikki osasivat käyttäytyä. Omistajattaren piti lopettaa koko hevosenpito, mutta eiköhän homma jatku pikkuhiljaa kaikessa hiljaisuudessa vähäisellä hevosmäärällä eteenpäin. Shetlanninponit eivät tule muuttamaan Rajattomaan, vaan Rajattoman repertuaari jatkaa suomenhevoskokoonpanolla.

16.04.2018

KTK-tilaisuudessa maaliskuussa kävi Rajattoman Pirtti-Hilma tuoden kotiin KTK II-palkinnon, sekä Vuornan Kuuntaika KTK III-palkinnon. Myös varsojen laatuarvostelussa oli maaliskuussa porukkaa mukana ja kaikki pärjäsivät tasoonsa nähden hienosti. Hengenvaaran Salmiakki palkittiin SV I-palkinnolla, Pirunkorven Tinasotilas SV II-palkinnolla ja Helmiahon Myrskysointu SV III-palkinnolla. Mukavia kuulumisia siis sillä saralla maaliskuulta. Huhtikuussa en ehtinyt ilmoittaa hevosia KTK-tilaisuuteen, mutta toivottavasti toukokuussa nähdään taas Rajattoman hevosia tilaisuudessa. Shetlanninponien muutto on hyvällä mallilla ja enää muutama poni odottaa muuttoa tallille. Huhti- ja toukokuun aikana Rajattomaan syntyy uusia varsoja ja ensimmäiset shetlanninponivarsat Rajattoman kasvattajanimen alle, sitten vuoden 2007. Näiden kaiken lisäksi uusi, keväinen ulkoasu on vaihdettu sivuille.

15.02.2018

Nyt on sellainen ilouutisten vyyhti, että oksat pois! Rajattoman Pirtti-Hilmalle on anottu Champion-arvonimi ja nyt odotellaan virallistamista. KTK II-palkinnot kävi helmikuussa pokaamassa Tiilikan Lakritsitanko ja Viisikon Hukkalapsi, sekä Viipurin Väinö sai KTK III-palkinnon. Lisäksi meillä kävi nuorisoa pyörähtämässä SV-tilaisuudessa hienolla menestyksellä. Kaunon Jäähelmi tuli kotiin 2-vuotiaiden luokasta I-palkittuna, 3-vuotiaista molemmat Tuulenpesän Ruska ja Vuornan Kuuntaika saivat III-palkinnot. Viimeisin, muttei vähäisin uutinen on se, kun Rajattoman Viettelijätär oli tilaisuuden paras 4-vuotias saaden myös I-palkinnon! Kyllä nyt sietää olla omistaan ylpeä. :)

26.12.2017

Meille on joulukuun aikana syntynyt kotiin jääviä varsoja kaksin kappalein, ihanat Viena & Riina odottelevat kilpailu-uransa alkamista. Joulu tuli vietettyä rauhallisissa merkeissä ja nyt jäädään odottelemaan uutta vuotta ja uusia kujeita. Saas nähdä mitä vuosi 2018 tuo tullessaan!

03.12.2017

Shettisten muutto sujuu hitaasti, mutta varmasti. Lisäksi olemme saaneet uuden yhteistyökumppanin; saanen esitellä. Raatteen Suomenhevoset!

05.11.2017

Rajattoman esittelyteksti koki suuren päivityksen, olihan vanha jo päivittämisen tarpeessa. Lisäksi tiluksille muuttaa tallin alkuperäisen kasvatusrodun, eli shetlanninponin edustajia. Innolla odotan, kuinka arki suomiputtejen ja shetlanninponien kesken lähtee sujumaan.

03.11.2017

Voi kun aika on vierähtänyt! Pitkästä aikaa päivittelin kokonaisvaltaisesti tallin sivuja. Tosi iso osa hevosista on lähtenyt takaisin kasvattajille ja Rajattoman hevoskanta pieneni tosi monella hevosella. Jatketaan vähän pienemmän katraan kera.

17.03.2016

Rajattoman hevoskanta on nyt muuttunut jonkin verran, sillä riveihimme ovat astuneet Harmonian Hiisi, Viisikon Hukkalapsi ja kotiin palautunut Rajattoman Lawra. Kaikilla on tarkoitus aloitella kilpailukausia mahdollisimman pian!

03.02.2016

Rajaton sai alkunsa vuonna 2006 ja tänä vuonna siitä tulee kymmenen vuotta. Aika on kulunut todella nopeasti ja paljon kaikkea on ehtinyt tapahtua. Synttäreiden kunniaksi myyntiin tuli juhlavarsat, joista jokainen on vielä vailla omaa kotia. Mikäli kiinnostuit, parhaiten yhteyden saa sähköpostilla. :)

12.01.2016

Rajaton sai taas uuden ulkoasun, sillä omistaja päättää aina tympääntyä ulkoasuun nopeasti. No, ei kai se niin suuri rike ole. Päivittelin parin hevosen sivut ja muutama vuodenvaihteen kasvattikin sai jo uudet kodit.

07.11.2015

Nopeasti se kuukausi pyyhältää ohitse. Kuukauden aikana ulkoasuihin nopeasti kyllästyvä omistaja rustasi jälleen uuden ulkoasun. Lisäksi hevosiamme on palkittu mukavasti edellisen kuukauden tilaisuuksissa. Rajattoman Alli kävi nappaamassa kouluratsastusjaoksen laatuarvostelusta KRJ II-palkinnon ja eipä kantakirjatilaisuuksissakaan huonoja tuloksia nähty. Heilin Jermi ja Fiktion Elva saapuivat kotiin II-palkinnon kanssa, sekä Rajattoman Reina ja Riiviöiden Varjohaltija III-palkintojen kanssa. Hieno kuukausi! :)

04.10.2015

Uusi ulkoasu rakentui syksyisempiin raameihin pikkuhiljaa. Muutoksia tehtiin todella monia, ennenkuin se alkoi näyttää Rajattoman ulkoasulta - vihdoin. Kaiken lisäksi rakas kasvattimme Rajattoman Alli on lokakuun 2015 kouluratsastusjaoksen laatuarvostelussa mukana. Hieno kuukausi tiedossa, koska myös hevosiamme on näytillä myös VSR:n kantakirjatilaisuudessa.

20.09.2015

Viehättävän Taran KRJL-pisteitä korjattiin ja palkinnoksi tuli II-palkinto! Syyskuun tilaisuudesta Vilutar kävi nappaamassa I-palkinnon! :)

Anna äänesi Rajattomalle VRL:n tallilistalla!
Yhteistyössä Raatteen suomenhevoset

Ulkoasun © Rajaton, ulkoasun taustakuvan © WebTreatETC & kuvien © Vapaasti by AK
virtuaalitalli - a sim game stable & virtuaalihevonen - a sim game horse