Allocation Kern

VH15-012-0388

KWPN, ori
syntynyt 28.06.2015
koulupainotus
omistaa Zonjiet Stud (VRL-00096)
ruunikko (Ee/Aa), 168cm
8v 23.10.2016
ko Grand Prix
kasvattanut Keskeneräinen

Ch. Oldfinion Division - KTK-II, KRJ-I Don Divinio - KRJ-I Oldfinion Dampen - KRJ-I
Oldfinion Kadine - KRJ-I
Oldsfell's Myneyn - KRJ-I Justin Bellamy
Suprant Honey - KRJ-IV
Eucarya Senta Eucarya Trickster - KRJ-I Glass Slipper FW - KTK-I, KRJ-I, KWPN-I
Eucarya Elisha - KRJ-II
Silence kwa - KTK-III Siero's Ivor III - KRJ-II
Silent Sorrow MHN - YLA-2

Isälinja Oldfinion Division - Don Divinio - Oldfinion Dampen - Dontare
Emälinja Eucarya Senta - Silence kwa - Silent Sorrow MHN - Haughty KestrelLuonnekuvaus

Luonteeltaan Allocation on tullut enemmän isäänsä, kuin emään, jonka vuoksi tämä on jatkuva häseltäjä. Tarhassakin saatetaan haahuilla edestakas, kun ei oikein tiedä mitä olisi tehtävä, mutta jotain kuitenkin. Allo on kuitenkin aika seurallinen, joten tälle voi hyvin laittaa toisen orin kaveriksi ilman tappelun pelkoa, ellei se toinen ole tappelevaa sorttia.

Häseltäväisen orin harjaaminen ja muutenkin hoitaminen on turvallisinta käytävällä, joten siellä tämä ori yleensä hoidetaan. Tutut ihmiset kyllä pystyvät hoitamaan tämän karsinassakin liiskaantumatta seinään tai tulematta tallatuksi, mutta on kaikenlaisia riskejä olemassa. Narunsa tämä nimittäin osaa avata melko vaivattomasti. Sen avaamisen helppouden takia, se avaa sen usein ja koska mitään umpisolmua ei voi tehdä niin kaikki aukeaa, oli se sitten minkälainen turvasolmu tahansa. Jos tämä kuitenkin pääsee karsinastaan livahtamaan sitä siellä hoidettaessa, niin ori ei kyllä hetkeen anna kiinni ja kaikki ennen sitä vastaan tulleet tavarat putoavat tai kaatuvat riippuen missä ne oikeastaan on. Ori pullistelee karsinassaa, mutta kuten sanottu niin käytävällä kaikki helpompaa, siellä se ei pullistele niin paljoa. Päätä tämä ei vaivaudu heiluttelemaan suitsiessa kovinkaan kauaa, joten jos se sitä alkuun tekee niin ei tarvitse olla huolissaan, se loppuu kyllä jossain vaiheessa.

Selästä käsin tämä on erittäin mukava, vaikka silloinkin hiukan levoton. Paikallaan ei millään tahtoisi pysyä, joten steppailuita tulee vähän väliä. Kuitenkin osaa se odottaa paikoillaan jos pidättää, mutta silloin orin olisi olla hyvä jo täysin kuulolla ja oikeasti yritettävä olla ihmisen mieleen. Ratsastessa tällä on upeat askeleet, mutta mitä muutakaan GP tason kouluratsulta voisi ajatella. Esteillä tämä on aivan liian häseltäjä, sillä mikään ei onnistu. Esteelle hypätään liian aikaisin, kun ei neuvoja jaksa millään kuunnella ja sitten vielä jotkut ovat niin pelottavia, että ei vaan kertakaikkiaan uskalla hypätä.
(Luonteen kirjoittanut kasvattaja)