Luxor Fury CL


© funfunHey

Perustiedot

Virallinen nimi Luxor Fury CL Rekisterinumero VH13-011-0112
Rotu, sukupuoli fwb, tamma Säkäkorkeus 166cm
Syntymäaika 14.12.2012 VARL Väri rautias tobiano
Kasvattaja funfunHey Omistaja Eucarya, HM (VRL-00096)
Painotus Kouluratsastus, GP Saavutukset

Yleisesti Furiksi kutsuttu tammaneiti on vallan tulinen ja vikkelä otus, ei onneksi ihan nimensä veroinen kuitenkaan, raivotar. Furi on kuitenkin aina tarpeen tullen varsin sähäkkä ja ilmaisee kyllä halunsa tai inhonsa edessä olevaa asiaa kohtaan. Furin kanssa ei juuri muu auta, kuin neuvottelu: kikkailun ja suostuttelun keinoin tamma saadaan toimimaan.

Hoitaessa Furi on usein rauhallinen, eikä se turhia ihmettele outoakaan toimintaa ympärillään. Sitä saa koskettaa joka puolelle, neitokainen on niin hyvin totutettu kosketukseen, ettei se enää hätkähdä. Furia kestää harjata ihan kovemmallakin harjalla, ei se rikki mene. Harjankin saa selvittää aika kovalla kädellä, että Furi siitä mielensä pahoittaa. Mutta kavioiden puhdistus on aina joinakin päivänä sellainen operaatio, että hupsis! Saa työntää ja töniä, saa kutitella vuohista ja polvitaivetta, Furin puolesta saa heitellä vaikka voltteja. Mutta jalkaansa se ei nosta, jos siltä tuntuu! Jos Furin huomion saa suunnattua jonnekin muualle, se saattaa epähuomiossa nostaa jalkansa ja nopea hoitaja saakin jalasta sitten tukevan otteen, eikä hellitä. Varustus ei tuota onneksi ihan näin paljon päänvaivaa, Furi avaa suun pyydettäessä ja pullistellakaan se ei malta, joten varusteiden kanssa ei ole ongelmaa.
© Kasvattaja

Suku

i Cairo Bazaar old (KRJ-II) ii Bazooka GER EVM old iii Bazaar GER EVM old
iie Lily Pond EVM old
ie Farce EVM old iei Percles EVM old
iee Franca EVM old
e Sinnlich Wanderer hann (YLA-2) ei Shlaench EVM hann eii Hauptfigur EVM hann
eie Sagenhaft EVM hann
ee Geilheit EVM hann eei Können EVM hann
eee Wollust Lust EVM hann

i. Cairo Bazaar on upean värinen oldenburg-ori. Ruunikonkirjava, Babaksi kutsuttu ori on luonteeltaan kohtuullisen helppo käsitellä, vaikkei se annakaan aina kaikkea ilmaiseksi. Haastavana ja vaativana kouluratsuna uraansa taittanut ori omistaa nelisenkymmentä KRJ-sijoitusta ihan korkealta tasolta.

e. Sinnlich Wanderer on kauniin ruskea hannover-tamma. Wanda on luonteeltaan varsin helppo hevonen, mukava ja lempeä käsitellä. Eipä tuo ratsunakaan ole niin kovin kammoksuttava! Kisaura on kulkenut mukavasti, kasassa on muutama sijoituskin. Wandalla on 3 varsaa, mutta todennäköisesti vielä yksi tullaan teettämään ennen vanhuutta.

Jälkeläiset

Kilpailut - 07 KRJ sijoitusta

28.03.2013 Fiktio KRJ Helppo A 4/60
01.0.42013 Clueless KRJ Helppo A 3/30
02.04.2013 Clueless KRJ Helppo A 3/30
04.04.2013 Clueless KRJ Helppo A 1/30
08.04.2013 Diega Ponies KRJ Helppo A 6/40
15.04.2013 Diega Ponies KRJ Helppo A 1/40

A SIM GAME HORSE - VIRTUAALIHEVONEN
This template downloaded form free website templates