Cliché Baroque

Etusivu - kasvatus - Tuontihevoset - Esittely


Tervetuloa barokin keskelle!

Ajat autolla Ranskan maaseudulla, olet päättänyt lähteä vierailemaan sillä barokkirotuja kasvattavalla tallilla, josta näit ilmoituksen verkossa. Kiertelet ja kaartelet vuoristoista pikkutietä yhä ylemmäs ja ylemmäs ja navigaattorin ilmoittaessa seuraavaan käännökseen olevan matkaa vielä 10 kilometriä kummastelet, voiko täällä todella asua joku. Lopulta saavut vanhaan, pieneen kylään vuorten laaksossa, kylään, joka on täynnä elämää ja historiaa. Ajat kylän halki ja saavut laakson metsikköön, vihdoin navigaattori kertoo sinun olevan perillä 10 kilometrin kuluttua. Jatkat yhä matkaasi, kunnes saavut vanhalle kivilinnalle, joka on rakennettu järven tuntumaan. Ajat sisään portista, jonka kyljessä on koukeroisin kirjaimin kirjailtu kyltti "Cliché Baroque - Bienvenue!" Otaksut löytäneesi perille, vaikka sitä olitkin jo ehtinyt epäillä. Kovin kauaa et saakkaan viettää omissa oloissasi, kun kaksi jackrusselia juoksee jalkoihisi tervehtimään tulijaa ja pian perästä seuraa näiden karvakuonojen omistaja, jolta saat lämpimän vastaanoton ja joka vie sinut mielellään tutustumaan talliinsa.

Lydia Pelkkinen muutti miehensä Cosme Moraun perässä Ranskaan ja pari alkoi haaveilla omasta tallistaan täynnä toinen toistaan upeampia barokkihevosia. Onneksi molempien osapuolten säästöjen ja Cosmen juuri saaman muhkean perintötilin ansiosta ei tarvinnut pääomasta murhetia ja sopiva kohde löytyikin hyvin pian. Vanha linna tarjosi hyvät mahdollisuudet tallin perustamiselle ja vaikkei se ollutkaan ollut pitkään aikaan asuttu, se oli yllättävän hyvässä kunnossa... ainakin talleja lukuunottamatta joka oli ollut pitkään asumattomana ja siitä huolimatta hyvässä kunnossa... talleja lukuunottamatta. Remontti valmistui lopulta elokuussa 2017 ja talliin saattoi asuttaa hevosia. Tallin lisäksi pariskunta haki linnaan yhteistyökumppania vuokraamaan linnan tiloja käyttöönsä, sillä olihan linna turhan suuri pelkästään heille ja heidän työntekijöilleen. Tiloista ja alueen muista aktiviteeteista voit kuitenkin lukea lisää esittelyn puolella.

Cliché Baroque on barokkirotujen, lähinnä andalusialaisten, friisiläisten, lipizzojen ja lusitanojen kasvatukseen painottunut virtuaalitalli, jossa hevosilla myös kilpaillaan ja saatetaanhan meillä omiakin kilpailuja järjestää. Hevosiimme pääset tutustumaan kunkin rodun omasta listauksesta ja kasvatuksesta pääset lukemaan tämän sivun ylälaidasta löytyvän linkin kautta. Samaiselta sivulta pääset myös lukemaan, miten voit saada meiltä ihan oman, ihastuttavan barokkihevosesi ja jos suvulliset eivät nappaa, kannattaa vilkuilla myös tuontihevosia, sillä pienimuotoisen tuontibisneksemme takia meillä on jatkuvasti myynnissä erilaisia barokkituonteja.

Tervetuloa tutustumaan barokkia hehkuvaan laumaamme!
Sonja.P (VRL-06588)


Uutisia & päivityksiä

29.12.2017 Clichén toiminta pyörähti loppuvuodesta reippaasti käyntiin. Kasvatteja syntyi odotettua enemmän ja niille oli kiinnostusta myös oman tallin ulkopuolella kun kasvattimittariin on nyt vuoden loppuun mennessä pamahtanut luku 13 ja näistä peräti 5 on myyty oman tallin ulkopuolelle, yhden ollessa yhä myynnissä. Kiitos kaikille Clichén alkua seuranneille ja sitä tukeneille. Toivotamme kaikille tallin kävijöille loistokasta uutta vuotta!

Ulkoasu © M Layouts - Muokkaus Sonja.P | Kuvat © Christina Hsu & Pixabay
VIRTUAALITALLI - A SIM-GAME STABLE