Tic Tac Toc

Perustiedot

Virallinen nimiTic Tac Toc Rekisterinumero VH17-177-0006
Rotu, sukupuoliamerikan miniatyyri, ori Syntymäaika, ikä15.10.2015 (37-vuotias)
Väri, säkäkorkeus84cm, musta leopard Kilpailulaji ja -tasovaljakkoajo, noviisi
OmistajaSyndur (VRL-00096) KasvattajaJenna (VRL-03515)

Tiku on luonteeltaan utelias mini, joka on mielellään työntämässä turpaansa aivan joka paikkaan. Syndurin tiluksilla ei taida olla mitään paikkaa mitä pieni ori ei olisi jo tutkinut. Ori on vieraillut jopa talossa sisällä, jonkun hajamielisen unohtaessa sulkea tarhan portin. Pientä hevosta on helppo käsitellä, mutta vapaana ollessaan tuntuu suorastaan ivaavan "ÄHÄKUTTI, ETPÄS SAAKAAN KIINNI NÄNÄNÄÄ!!". Tiku toimii oikein nätisti kärryjen edessä ja onkin lähes kuin unelma. Orin kanssa tullaan aivan varmasti vielä starttaamaan valjakkoajossa!

Sukutaulu

Rainmaker Crossword 85cm, musta leopard The Criss-Cross Man 84cm, musta leopard Crossroad evm
Mandy evm
Between Words 85cm, rautias World of Our Own evm
Between Ice and Fire evm
Rainmaker Chanelle 81cm, mustanvoikko Midnight Illusions 85cm, musta The Illusionist evm
Moorbridge Midnight Temptress evm
Tahitian Charm 75cm, ruunivoikko Hawaiian Star evm
Good Luck Charm evm

Jälkeläiset

Kilpailumenestys

Päiväkirja

08.08.2016 - Muutto uuteen kotiin
Jos joku olisi kertonut että Syndurissa asuisi vielä joku päivä miniatyyri, niin olisin vain nauranut ja sanonut että ei tule ikinä tapahtumaan. Mutta kukapa olisi arvannut että Synduriin todella saapui aito miniatyyri ja vieläpä Suomesta. Toki Jörgeniä täytyi suostutella tässäkin asiassa, mutta lopulta mies lämpeni ajatukselle nähtyään tiikerinkirjavasta orista kuvan. Ja kun ori viimein saapui Synduriin, oli Jörgen kuin sulaa vahaa. Miesrukka oli ollut vain islanninhevosten kanssa tekemisissä ja luultavasti oli pitänyt miniatyyria vain urbaanilegendana, kunnes näki tälläisen ilmielävänä. En ollut ikinä ennen nähnyt Jörgenin pitävän mistään muusta hevosrodusta kuin islanninhevosesta.
Päätettiin että Tiku saisi olla aluksi pienemmällä laitumella muiden suomenhevosten kanssa ja talvisin tietenkin kunnon toppaukset. Jos Tiku tulisi hyvin toimeen muiden hevosten kanssa, tultaisiin kokeilemaan miten ori pärjäisi isossa laumassa muiden islanninhevosten kanssa vai joutuisiko raukka vain muiden jalkoihin.