Jörmungandr

KTK-II
(19 + 19 + 18 + 20 = 76p.)

image

Perustiedot

 • ruotsalainen puoliverinen, ori
 • 168cm, rautias ee/Aa
 • s. 06.12.2017 8v 12/18
 • ko Intermediaire II
 • omistaa Zonjiet Stud (VRL-00096) NA
 • maahantuonut Spooky Wood FI

 

Luonnekuvaus

Komeaakin komeampi ruotsalainen Jörmungandr on luonteeltaan ystävällinen ja leppoisa kaveri. Ori tulee lähtökohtaisesti hyvin kaikkien kanssa toimeen ja on helppo kaveri niin arjessa kuin esimerkiksi kisapaikoilla. Ratsuna Jörmungandr on oikein näppärä kouluhevonen, jonka pehmeitä liikkeitä, erinomaista takapään käyttöä sekä kuuliaisuutta on hyvä lähteä työstämään.

image
  Bjällbrunna Myrö
  swb, rt, 169cm
  Bjällbrunna Myrtle
  swb, m, 168cm
  Cruzero  
  Hallon  
  Norralan Myttö
  swb, m, 164cm
  Hip Hop  
  Alpina  
  Sjöjungfru
  swb, rn, 165cm
  Bäckaby Lejonhjärta
  swb, rt, 67cm
  Top Secret  
  Nella  
  Mamma Moo
  swb, rn, 165cm
  Barneveldt  
  Pärlä  
image
image

Painotuslaji: Kouluratsastus
Koulutustaso: Intermediaire II

 

Kouluratsastus taso 10/9 Kuuliaisuus ja luonne 2886.00p Tahti ja irtonaisuus 3245.33p
image

Maaliskuu 2018

Mielessäni ei ollut hankkia uutta hevosta, tai oikeastaan oli, mutta ei oria. Jokin Jörmungandrin ilmoituksessa sai posket kuumottamaan. Olin aina arvostanut ruotsalaisia ja näiden puoliverisiä eikä meillä ollut Zonjietissa ollut ruotsalaista hevosta hyvin pitkään aikaan. Jörmungandr oli vaikuttava 8-vuotias rautias ori, jolla riittäisi potentiaalia vaikka miten oikealla treenillä. Lisäksi ori polveutui hyvin pitkälti paikallisesta suvusta, joiden hevosten nimet eivät kertoneet itselleni mitään ilman Googlen apua.

Ei minun tarvinnut vilkaista mitään muuta kuin sukua sekä orin kuvaa ja olin jo lyömässä ostotarjousta tiskiin. Pian sain viestiä että tarjoukseni oltiin hyväksytty ja kaupat saatiin aluille. Kerrottuani Jasperille ruotsalaisesta orista, kertoi miehen ilme kaiken "Taas yksi kirottu koni sieltä perhanan kylmästä Suomesta".