Etusivu

Etusivu

Chowanok on virtuaalinen talli, oli muinoin alunperin westerntalli, josta tuskin kukaan oli ikinä kuullutkaan. Vuosikymmen myöhemmin, kun tilasta ei ollut jäljellä enään mitään muuta kuin ränistynyt tontti, päätti omistaja nostaa tallin pystyyn. Alkuperäinen tontti oltiin kauan sitten myyty pois, joten tilan löytäminen oli ensimmäinen prioreetti.

Omistaja tuumasi että maisemanvaihdos olisi hyvästä, jokin osavaltio jossa talvet olivat leutoja ja sää olisi suotuisa ympäri vuoden. Kukapa olisi arvannut että sopiva tila löytyi Teksasista, jossa oli kuiva ja lämmin ilmasto. Omistajan löytämä tila oli iso, potentiaalinen, jossa riitti hehtaaria. Paikka olisi täydellinen, jonne mahtuisi isompikin määrä hevosia ilman että tila alkaisi käydä ahtaaksi.

Kun Chowanok perustettiin, ei oltu aivan vielä kartalla mitä tila toisi mukanaan. Suunitelmat? Mitkä suunitelmat? Omistajatar ei ollut miettinyt aivan niin pitkälle ja nykypäivänä Chowanok vasta aloittelee toimintaansa. Tallin toiminta vakiintuu ajan saatossa toivottavasti jopa kasvaen suurtallin mittoihin.