Maximotion Starburst

Perustiedot

Nimi: Maximotion Starburst, "Max" Omistaja: Juulia, VRL-12454
Rotu: FWB Kasvattaja: Juulia, VRL-12454
Säkäkorkeus: 170 cm Syntymäaika: 27.08.2015, nyt 8v.
Sukupuoli: ori Rekisterinumero: VH16-013-0118
Väri: ruunikko Koulutustaso: ko Grand Prix
virtuaalihevonen

KTK-I, Premier

Maximotion Starburst, tuttujen kesken vain Max, kirmailee villinä ja vapaana tarhassaan, kun sitä menee hakemaan. Kutsuttaessa ori kuitenkin tulee korvat hörössä luokse ja lähtee taluttajansa mukaan innoissaan. Taluttaessa Maxilla on joskus vauhtia hieman liikaa ja oria joutuu jopa hieman komentamaan.


Hoitaessa Max on oikein valloittava persoona. Ori on kovin seurankipeä ja nauttii niin ihmisten kuin toisten hevostenkin seurasta. Ori on silminnähden innostunut, kun uusi tai jo tutumpi hoitaja saapuu sen luokse. Joskus oria joutuu jopa hieman toppuuttelemaan, sillä se innostuu aina ja kaikesta. Varustaessa Max ei meinaa nahoissaan pysyä, niin innokkaana se on jo menossa kohti työtehtäviä.

Selkäännoustessa Max ei meinaa millään malttaa olla aloillaan vaan pyrkii menemään jo vauhdilla. Selästä käsin oria saa rauhoitella hurjasti, ennenkuin se malttaa jarruttaa vauhtiaan yhtään. Max on kovin nopea liikkeissään ja tottelee hyvin ratsastajaansa, mutta vaatii paljon toistoja, ennen kuin uudet asiat menevät hyvin perille. Myös jo opittujen asioiden kertaaminen on tärkeää, ettei ori pääse unohtamaan mitään keskittyessään vain eteenpäin liikkumiseen. Käynnissä Max on vähän turhankin reipas, mutta ravissa ori kerää hienosti takaosansa alleen ja liikkuminen muuttuu todella näyttäväksi. Laukassa Maxilla pysyy hyvä kokoamisaste, mutta vauhtikin on välillä melko hurjaa. Maxin kanssa pärjäävät ratsastajat, jotka eivät pelkää vauhtia, vaan malttavat tehdä töitä orin rauhoittelemiseksi.

Kuljettamiseen Max on tottunut jo aivan varsasta asti ja astelee traileriin varmoin askelin. Oria voi kuljettaa yksin tai kaverin kanssa ilman mitään ongelmia. Kilpailupaikoillakaan Max ei stressaa, vaan käyttäytyy, kuin olisi kotonaan. Verryttelyssä ori saattaa vähän innostua ja esitellä vauhdikkaita liikkeitään, mutta taitavan ratsastajan kanssa kokoaa itsensä ja hermonsa ja keskittyy täysillä suoritukseen.


Ⓒ Mette (VRL-13589)

Sukutaulu

Isälinja: (0) evm - evm
Emälinja: (0) evm - evm

i. Wuorelan Eldarion KTK-II
fwb, 171 cm, m
ii. Wuorelan Thengel KTK-II iii. Thanatos *
iie. VIR MVA Ch Carpathia VSN Ch, KTK-I
ie. Ch Rosenhof Ettan KTK-II, KRJ-I, KV-II iei. Bardulf KTK-II, KRJ-I
iee. Elke VSN Ch, KTK-II, KRJ-I
e. Silence kwa
KTK-III kwpn, 167 cm, rt
ei. Siero's Ivor III KRJ-II eii. Ignacio II Yla3
eie. Bulletbroof Fellow KRJ-III
ee. Silent Sorrow MHN YLA2, KWPN III eei. Brassing Owing ERJ-I, YLA2
eee. Haughty Kestler YLA2

* VIP MVA Fn, PKK-Valio, PP-MVA, KTK-I, KRJ-I, SPL-I*, YLA1

i. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien. Mauris varius diam vitae arcu. Sed arcu lectus auctor vitae, consectetuer et venenatis eget velit. Sed augue orci, lacinia eu tincidunt et eleifend nec lacus. Donec ultricies nisl ut felis, suspendisse potenti.

e. Lorem ipsum ligula ut hendrerit mollis, ipsum erat vehicula risus, eu suscipit sem libero nec erat. Aliquam erat volutpat. Sed congue augue vitae neque. Nulla consectetuer porttitor pede. Fusce purus morbi tortor magna condimentum vel, placerat id blandit sit amet tortor.

Jälkeläiset

o./t. Nimi - s. 00.00.0000 - i./e. Nimi - omistaa Nimi

Kilpailut

Päiväkirja ja valmennukset

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien. Mauris varius diam vitae arcu. Sed arcu lectus auctor vitae, consectetuer et venenatis eget velit. Sed augue orci, lacinia eu tincidunt et eleifend nec lacus. Donec ultricies nisl ut felis, suspendisse potenti. Lorem ipsum ligula ut hendrerit mollis, ipsum erat vehicula risus, eu suscipit sem libero nec erat. Aliquam erat volutpat. Sed congue augue vitae neque. Nulla consectetuer porttitor pede. Fusce purus morbi tortor magna condimentum vel, placerat id blandit sit amet tortor.