Voimaa valmennuksista!

Kevät on käynnissä ja sehän tarkoittaa, että valmistautuminen loppukesän Power Jumpiin on parhaimmillaan! Ratsukot treenaavat ahkerasti yltääkseen puhtaasti yli esteiden, kun sen aika on. Nyt kunnon valmentautumisesta on konkreettisempaakin hyötyä!

Tämän vuoden kilpailuista lähtien on mahdollista saada lisäarpoja Power Jumpin perusluokkiin.

Ratsukko voi kerätä pitkin alkuvuotta ennen varsinaisia kilpailuja pisteitä (lisäarpoja) osallistumalla PJ-valmennuksiin tai järjestämällä niitä itse. Hyväksyttävien valmennusten on oltava samalta vuodelta, kuin Power Jumpin kilpailu, johon näitä arpoja tahtoo käyttää. Lisäarpoja valmennuksilla voi saada maksimissaan kaksi (2) ja ne voi käyttää ainoastaan perusluokkiin. Lisäarvat tarkoittavat lisänimeä tulosten arvontaan, eli omaa menestystä perusluokissa voi valmennusten avulla parantaa kolminkertaiseksi.

  • PJ-valmennuksen tulee olla estevalmennus.
  • Sen on oltava vähintään 500 sanaa (koskien kyseistä ratsukkoa).
  • Valmennettavan ratsukon on oltava sama (ratsastaja sekä hevonen), joille lisäarpaa haetaan kilpailuihin.
  • Valmennuksessa on selkeästi tultava ilmi päivämäärä sekä kyseessä olevan Power Jumpiin valmisteleva valmennus.
  • Valmennuksen järjestäjän (valmentajan) ei ole pakko itse olla valmennuksessaan ”osallistujana”, mutta voi silti käyttää järjestämänsä valmennuksen lisäarvan saamiseen. Tällöin valmentajan VRL-tunnus on oltava valmennuksen yhteydessä näkyvillä.
  • Valmennuksia voi muuttaa arvaksi korkeintaan kaksi; toisen on oltava itsepidetty valmennus muille (toisessa itse osallistujana).
  • Valmennukset ilmoitetaan kisaosallistumisessa.

Treeni-iloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.