Alla on esiteltynä Cloudfieldin keskeisin henkilökunta. Lisäksi tiluksilla pyörii vuoden ympäri paikallisia hevosharrastajia, työharjoittelijoita, opiskelijoita ja kausityöntekijöitä, jotka auttavat kaikissa työtehtävissä aina siivoamisesta ja tallitöistä hevosten liikuttamiseen ja hoitamiseen. Tervehdithän myös tallikoiraamme!

Sonja Lovell (o.s. Mäkitalo)

Talliyrittäjä, kilparatsastaja ja valmentaja. Syntynyt 15.10.1991 Suomessa. Suomen ja Iso-Britannian kaksoiskansalainen. Siniset silmät, vaaleanruskeat hiukset, 162 cm pitkä. Naimisissa Oliverin kanssa, Antonin ex-puoliso.

Elovena-tyttö, mutta veemäisempi ja lyhyempi. Vaativan tason este- ja kenttäratsastaja. Osaa myös koulukiemurat (aikanaan ratsastanut jopa GP-ratoja), mutta ei suostu myöntämään sitä. Parhaimmillaan kuuman ja nopean hevosen selässä, mutta tartuttaa oman äkkipikaisuutensa ja tulisuutensa myös tasapaksuihin tätikuljettimiin. Napakka ja vaativa mutta äärimmäisen positiivinen ja kannustava pomo. Aina äänessä, kiroilee vähintään joka toisessa lauseessa. Nauraa vähän liikaa ja vähän liian kovaa. Tarkoittaa aina vain ja ainoastaan hyvää, mutta suhteellisen kehno ilmaisemaan asioita hienotunteisesti. Naiseksi ihmeen putkiaivo, muutenkin tietyssä mielessä äijämäinen ja prinsessan vastakohta. Itseasiassa vihaa sanoja neiti ja prinsessa, näitä on siis näppärä käyttää kettuilumielessä (varo talikon osumaa). Aina valmiina toimintaan, ei osaa rauhoittua aloilleen.

Matkustaa jokaisen parillisen kuukauden ensimmäiseksi viikoksi Suomeen, välillä myös pidemmäksi aikaa tai parittomina kuukausina. Muualla Euroopassa matkustaa sopimusten mukaan, silloin tällöin kutsu käy myös kauemmas maailmalle. Toivoo kovasti, että olisi useammin varaa ja aikaa matkata Australiaan ja Uuteen-Seelantiin tutkailemaan hevosmeininkejä sillä puolen palloa. Valmentaa aktiivisesti este- ja kenttäratsastajia harrastetasolta vaativiin luokkiin. Kouluratsastusta valmentaa silloin tällöin alkeista harrastetasolle, joskus myös (pakotettuna) vaativan ratsukkoja. Kilpailee itse kansainvälisellä tasolla niin este-, kenttä- kuin kouluratsastuksessa.

Oliver Lovell

Talliyrittäjä, hevoshieroja ja hevosenhoitaja. Syntynyt 16.08.1989 Iso-Britanniassa. Ruskeat silmät, punaruskeat hiukset, 188 cm pitkä. Naimisissa Sonjan kanssa, Oscarin ja Ofelian velipuoli.

Lovellien perheen esikoinen ja Cloudfieldin kartanotilusten perijä. Sisaruskatraan isä kuoli vuonna 2019, Oliverin oma äiti kuoli pojan ollessa vasta viisi. Ulkopuolisen silmin se täydellinen aviomies, Sonja tosin on usein eri mieltä asiasta ja olisi valmis laittamaan ukon vaihtoon. Kalpea kuin kuu, ei rusketu edes taikuudella - ainoastaan pisamien määrää triplaantuu auringossa. Tikissä kunnossa kiitos tallitöiden ja juoksuharrastuksen, mutta vetää kyllä pizzaa ja olutta aina kun valvova silmä välttää. Taskuista löytyy aina jotain pientä naposteltavaa, jota tarjoilee niin kaksi- kuin nelijalkaisille.

Rikkaasta syntyperästään huolimatta ei suinkaan piloille lellitty. Painanut hommia pienestä pitäen kuin vimmattu. Hoitaa sunkin hevoset, ihan kysymättä. Ei omaa minkään sortin kykyä pysyä sovituissa aikatauluissa. Haahuilee menemään milloin missäkin. Hoitaa silti hevoset ajallaan ja paremmin kuin mitään muuta. Opiskeli hevoshierojaksi vain, jotta voisi helpottaa rakkaiden nelijalkaisten oloa aina joutaessaan. Ratsastaa vaativan tason koulua ihan huvin vuoksi, kilpailuihin ei suostu. Hulluna suomenhevosiin ja friisiläisiin. Hymyilee aina, ei osaa suuttua. Vakavoituu vain vaimonsa tiukan katseen alla tai kun joku itkee.

Oscar Lovell

Esteratsastaja ja hevosenhoitaja. Syntynyt 13.04.1996 Iso-Britanniassa. Ruskeat silmät, tummanruskeat hiukset ja 181 cm pitkä. Oliverin velipuoli ja Ofelian isoveli. 

Lovellien perheen keskimmäinen. Isä kuoli vuonna 2019, äiti asuu nykyään Lontoossa. Tummat silmät ja ruskea tukka, juuri se pahamaineinen hurmuripoika. Just ja just satakasikyt senttiä, mutta korvaa puuttuvat sentit lihaksillaan. Teininä oli enemmän pelien parissa viihtyvä kukkakeppi, sittemmin innostui treenaamisesta ja nykyään on aikamoinen kaappi. Huumorimiehiä, jatkuvasti sarkastinen ja joidenkin mielestä rasittava. Äärimmäisen sinnikäs ja jopa jääräpäinen, mutta myös luotettava kuin mikä, ja aina paikalla, kun apua tarvitaan.

Työskennellyt tallilla koko ikänsä, mutta varsinaisesti aloitti ratsastuksen vasta 15-vuotiaana. Hulluna esteratsastukseen, ei omaa tervettä itsesuojeluvaistoa. Valmentautuu Sonjan opeissa viikoittain, aloittelee pikkuhiljaa kansainvälistä kilpailu-uraa. Aloitti treenit aikanaan pienempien hevosten parissa. Nyt, kun massaa löytyy, treenaa lähinnä sataseiskytplus senttisten hevosten kanssa. Jostain syystä tulee aina paremmin toimeen tammojen kanssa, väittää itse ymmärtävänsä niiden kemiaa paremmin. Väittää muutenkin ymmärtävänsä naisia, mutta kaikki tallilla tietävät, ettei väite ole lähimainkaan totta.

Ofelia Lovell

Kouluratsastaja ja hevosenhoitaja. Syntynyt 06.03.1999 Iso-Britanniassa. Ruskeat silmät, punaruskeat hiukset, 174 cm pitkä. Oliverin siskopuoli ja Oscarin pikkusisko. 

Lovellien perheen kuopus. Isä kuoli 2019, äiti asuu nykyään Lontoossa. Pitkähiuksinen, pisamainen punapää, joka hymyilee aamusta iltaan isoveljiensä tavoin. Kaunis ja kuvauksellinen kuin huippumalli, muttei ole ikinä ollut kiinnostunut moisesta urasta, vaikka äitinsä onkin sille tielle yrittänyt houkutella. Sen sijaan harrastanut vuosia balettitanssia. Taitava pianisti ja viulisti, mutta soittaa vain omaksi ilokseen. Sisaruskatraan rauhallisin ja älykkäin yksilö. Maailman kiltein ja kohteliain luonne, kaikkien rakastama. Taitava käsistään ja äärimmäisen tarkka kaikessa työskentelyssä.

Ratsastanut pienestä pitäen ammattilaisten valvonnassa. Ei ole ikinä ollut kiinnostunut hyppäämisestä tai mistään muustakaan vauhdikkaasta. Rakastaa kouluratsastusta, sen eleganssia ja tarkkuutta. Pitää herkkäsieluisista hevosista, erityisesti tammoista. Valmentautuu tällä hetkellä kouluratsastuksessa vaativalla tasolla Emilyn valvovan silmän alla. Tavoittelee kansainvälisiä areenoja.

Anton Brouwer

Tallityöntekijä ja hevosenhoitaja. Syntynyt 24.09.1988 Alankomaissa. Vihreät silmät, ruskeat hiukset, 185 cm pitkä. Sonjan ex-puoliso, Nicon serkku.

Näyttää tummalta ja tuliselta mutta todellisuudessa leppoinen nallekarhu. Aina hieman huolissaan kaikista ja kaikesta. Otsaan uurtunut jatkuvan yliajattelun seurauksena ryppyjä. Eron jälkeen ei kokenut tarvetta palata kotimaahansa. Asuu ympärivuotisesti Cloudfieldin tiluksilla, vierailee kotimaassaan vain muutaman kerran vuodessa. Rakastaa yli kaiken hevosia ja brittiläistä maalaismaisemaa. Rauhallinen kuin vuori ja yleensä se järjen ääni. Jotkut tulkitsevat tämän jääräpäisyydeksi ja tylsyydeksi, kantaa lievää ilonpilaajan mainetta. Tulee yllättävän hyvin toimen Oliverin kanssa, vaikka heittäytyykin hetkittäin mustasukkaiseksi. Tosin kateellinen enemmän hevosista kuin vaimosta. Ainoa, jonka kanssa Martin oikeasti keskustelee. 

Maastoilee paljon, muttei muuten ole koskaan perustanut ratsastuksesta. Ei pidä lainkaan vauhdista ja vaaratilanteista. Nauttii suuresti pitkistä sunnuntaikävelyistä. Mieluummin taluttaa hevosta kuin ratsastaa. Hoitaa hevosia kuin omia lapsiaan, paremminkin. Saa hermostuneet yksilöt rauhoittumaan itsestään huokuvalla zen-energialla. Ihmisten seurassa ei niin hyvä kuin hevosten, vaikuttaa aina pessimistiseltä. Päävastuussa talli- ja kunnostustöistä yhdessä Martinin ja Nicon kanssa.

Nicolaas "Nico" Brouwer

Esteratsastaja ja tallityöntekijä. Syntynyt 17.05.1994 Alankomaissa. Vihreät silmät, ruskeat hiukset, 182 cm pitkä. Antonin serkku.

Antonin ja Nicon äidit ovat sisaruksia. Samaa näköä kuin serkkunsa, mutta antaa luonnonkiharoiden laineille vapaana ja pitkänä melkein hartioille asti. Yllytyshullu, rakastaa vauhtia ja vaaratilanteita. Entinen huippumalli, nykyinen kilparatsastaja. Hullaantui hevosista vierailtuaan aikanaan Antonin ja Sonjan tilalla Alankomaissa. Asuu ympärivuotisesti Cloudfieldin tiluksilla, mutta vierailee kotimaassaan niin usein kuin ehtii. Asui ennen Australiassa ja opetti surffausta. Valmentautuu aktiivisesti Sonjan opeissa esteratsastuksessa, välillä myös maastoesteiden puolella. Vielä välillä hieman kömpelö ja kokematon, mutta kehittyy hurjaa vauhtia kohti kansainvälisiä ratoja. Haluaisi kilpailla myös maastoesteillä, mutta pitää kouluratsastusta äärimmäisen tylsänä, joten ei siksi suostu kilpailemaan kenttää. Päävastuussa talli- ja kunnostustöistä yhdessä Antonin ja Martinin kanssa.

Emily Fletcher

Kouluratsastaja ja valmentaja. Syntynyt 27.02.1990 Iso-Britanniassa. Harmaat silmät, vaaleanruskeat hiukset, 177 cm pitkä.

Lontoon ytimessä kasvanut, ensivaikutelmaltaan seurapiiriprinsessa. Asuu omassa rivitalokolmiossa kylän keskustassa muutaman kilometrin päässä Cloudfieldin tiluksilta, koska ei halunnut majoittua tallityöntekijöiden yhteisessä kartanossa. Kroppa ja kasvot suoraan Victoria’s Secretin mainoksista. Hankala luonne ja vahvat mielipiteet. Jäisen kuoren alla piilee myös lempeyttä, mutta se on hyvin piilossa. Tapasi Sonjan kouluratsastuskilpailuissa ja riiteli hänen kanssaan oikein kunnolla, kosti voittamalla ylivoimaisesti koko kilpailun. Jostain ihmeen syystä tarjoutui kuitenkin ratsastamaan Sonjan kouluhevosia ja valmentamaan tallille, ja vielä ihmeellisempää on, että Sonja suostui kyseiseen diiliin. Nykyään tulevat jo toimeen aivan loistavasti, vaikka jokainen lause onkin täynnä sarkastista kettuilua. Tarttuu harvoin talikkoon tai osallistuu muihinkaan tallitöihin, mutta ylivoimaisesti tallin parhaita, tarkimpia ja pätevimpiä hoitamaan kipeitä hevosia. Valmentaa kansainvälisesti kouluratsastusta vaativasta tasosta ylöspäin, kouluttaa nuoria hevosia ja kilpailee korkean tason kouluratsastuksessa.

Martin Schmid

Tallityöntekijä, hevoskouluttaja, kengittäjä ja satulaseppä. Syntynyt 07.06.1985 Itävallassa. Ruskeat silmät, tummanruskeat hiukset, 184 cm.

Harteikas ja voimakas, hiljainen mies. Puhuu lyhyesti ja ytimekkäästi, ei harrasta jutustelua. Työskenteli aikanaan Sonjan tilalla Tanskassa ja muutti sittemmin Iso-Britanniaan ottaakseen paikan tallityöt vastuulleen. Hoitaa hartiavoimin vaikka koko maailman kuntoon. Saa villeimmätkin hevoset rauhoittumaan pelkällä läsnäolonsa voimalla. Tienannut elantonsa nuoresta lähtien haastavia hevosia kouluttamalla. Ei usko käsitteeseen ongelmahevonen, löytää vian aina kaksijalkaisesta. Tämän lisäksi ammattitaitoinen satulaseppä ja kengittäjä. Ei varsinaisesti ratsasta, mutta nähty välillä aamuvarhaisella tai illan pimetessä ratsastamassa pelloilla ilman varusteita.

Rose O’Brien

Kilparatsastaja ja hevosenhoitaja. Syntynyt 21.11.1995 Irlannissa. Vihreät silmät, punaiset hiukset, 150 cm pitkä.

Päätyi Sonjan palvelukseen lyhyen kroppansa ansiosta. Punahiuksinen ja pisamainen, oikein stereotyyppinen irlantilainen nainen. Asuu ympärivuotisesti Cloudfieldin tiluksilla, mutta vierailee vanhempiensa luona yleensä kerran kuussa. Vastuussa kaikkien tallin ponien liikuttamisesta ja kilpailuttamisesta, mutta kilpailee välillä myös hevosilla. Taitava niin este- kuin kouluradoilla, todella eleetön ja monipuolinen ratsastaja. Tarvittaessa kykenee kilpailemaan myös kenttäratsastuksessa. Äärettömän pirteä ja innokas luonne, aina menossa mukana. Tulee toimeen kaikkien kanssa.

Sofia Taylor

Kilparatsastaja, valmentaja ja hevosenhoitaja. Syntynyt 16.05.1991 Yhdysvalloissa. Harmaat silmät, tummanruskeat hiukset, 168 cm pitkä.

Tavannut Sonjan hevospiireissä, ystävystyivät sitä kautta. Asuu talvisin Yhdysvalloissa miehensä ja kahden lapsensa kanssa, mutta muuttaa huhti-elokuuksi Iso-Britanniaan auttamaan kiireisimmän kilpailu- ja varsakauden ylitse. Naimisissa Alan Taylorin kanssa. Lapset ovat Julia (s. 2013) ja Alex (s. 2017). Hurjan taitava niin este- kuin kouluratsastuksessa, valmentautunut koko ikänsä ammattilaisten valvonnassa kenttäratsastuksessa. Kesän yli päävastuussa hevosten liikuttamisesta ja kilpailuttamisesta. Sonjan kaltainen jääräpäinen ja äänekäs mutta nauravainen ja luotettava tyyppi.

Filippa Olsson

Kilparatsastaja ja hevosenhoitaja. Syntynyt 24.01.1993 Ruotsissa. Vihreät silmät, mustat hiukset, 166 cm pitkä.

Ystävystyi Sonjan kanssa vuosia sitten Ruotsissa ja saapui heti paikalle, kun Iso-Britanniaan kaivattiin työntekijöitä. Hurjan innostunut lifestyle-blogeista ja fitness-elämästä. Unelmoi aina suuria ja yleensä myös toteuttaa kaikki haaveensa. Hulluna kirjaviin hevosiin. Kaipaa itselleen hevospiireistä poikaystävää, mutta standardit ovat ulkopuolisen silmin ehkä hieman liian korkealla. Hevosiltaan ei vaadi läheskään yhtä paljon, ratsastaa millä tahansa puskaratsulla kasvot innosta hehkuen. Haluaisi joskus ostaa oman hevostilan, mutta toistaiseksi asuu tyytyväisenä ympärivuotisesti Cloudfieldin tiluksilla. Kilpailee kansainvälisellä tasolla esteratsastuksessa, välillä myös kouluratsastuksessa.

Rosabella "Rosa" Autio

Valmentaja ja hevoskouluttaja. Syntynyt 11.04.1980 Suomessa. Vihreät silmät, tummanruskeat hiukset, 170 cm pitkä.

Valmentanut Sonjaa vuosikaudet silloin, kun tämä vielä asui Suomessa. Sittemmin matkustellut paljon ulkomailla valmentamassa niin este-, koulu- kuin kenttäratsukoita. Kilpaili itse nuorena aktiivisesti kaikissa kolmessa lajissa, menestyen aina kansainvälisellä tasolla asti. Sittemmin on keskittynyt valmentamaan eri tasoisia ratsukoita. Kouluttaa nuoria hevosia ratsuiksi. Asuu Suomessa miehensä Mikon kanssa. Pariskunnalla on kolme lasta: Matilda (s. 2007), Mikael (s. 2010) ja Marianna (s. 2012). Viettää Cloudfieldin tiluksilla yhteensä noin neljä kuukautta vuodesta, perhe tulee usein mukaan. Rauhallinen ja järjestelmällinen luonne. Opiskellut kasvatustieteitä yliopistossa, joten myös teoriapohjalta erinomainen opettaja ja valmentaja.