Kasvatus

Täällä Cloudfieldin tilalla laadukas hevos- ja ponikasvatus on tärkeä osa toimintaa, vaikkemme ehkä voikaan kutsua itseämme siittolaksi. Termistä siittola minulla tulee henkilökohtaisesti mieleen paikka, jossa varsoja syntyy paljon enemmän kuin meillä, ja ennen kaikkea selkeät tavoitteet linjaten. Cloudfieldin tiluksilla syntyvät varsat ovat enemmänkin sydämen tuotoksia. Tietenkin tähtäämme laatuun ja pyrimme yhdistelemään sukuja mahdollisimman monipuolisesti rodun jalostusta tukevilla tavoilla, sitä en kiistä missään nimessä. Meillä maailmaan saapuvat pienokaiset ovat kuitenkin pohjimmiltaan suunniteltu omaa sielua miellyttäviksi - muun maailman silmissä niiden ei tarvitse olla haluttavia valioyksilöitä. Suurin osa kasvateistamme jääkin kotiin koko elämäkseen, ja vain harvakseltaan varsoja syntyy suoraan myyntiin. Jokainen meillä syntyvä varsa on rakas ja tärkeä yksilö, joka luovutetaan vain huolehtivaan kotiin - menestys on meille täysin toisarvoinen tekijä.

Cloudfieldin rotuvalikoima on verrattain laaja, joten me emme keskity ainoastaan muutaman rodun tai kantakirjan jalostamiseen. Kasvatuksen keskiössä pyörivät kuitenkin kotiseutumme Brittein saarten roduista englanninpuoliveriset, brittiläiset ratsuponit ja welshien eri sektiot. Tämän lisäksi meillä syntyy jokseenkin paljon eri puoliverikantakirjojen edustajia sekä suomenhevosia. Puoliverikasvattimme tunnistat takaliitteestä Cloud, ponikasvatit etuliitteestä Cloudfield ja suomenhevoskasvatit etuliitteestä Pilvipellon. Puoliverisiä ja poneja jalostaessa yhdistelemme paljon eri rotuja ja kantakirjoja, rotumääritelmien sallimissa rajoissa tietenkin. Welshkasvatuksessa puolestaan tähtäämme täysin puhtaisiin linjoihin, jotka sisältävät vain yhden sektion edustajia (pl. part bred). Suomenhevosten kanssa panostamme puhtaiden ja laadukkaiden sukulinjojen lisäksi yksilöiden monipuolisuuteen, joten kaikki meillä syntyvät suomenhevosvarsat ovat yleispainotteisia. Jos olet kiinnostunut ostamaan itsellesi oman pilvipeltolaisen aarteen, otathan rohkeasti yhteyttä - myös tilausvarsa on mahdollinen!

Myyntiehdot:
  ♡   Kasvattajaksi merkitään Cloudfield.
  ♡   Hevosen kuollessa sille luodaan muistosivut.
  ♡   Osoitteenmuutoksista täytyy aina ilmoittaa kasvattajalle.
  ♡   Hevosta ei saa poistaa eikä myydä kysymättä. Jos haluat eroon kasvatista, tarjoa sitä ensin minulle.
  ♡   Orin saa ruunata, kunhan minun on mahdollista saada siitä halutessani pakaste.
  ♡   Suositeltavaa on rekisteröidä kasvatti VRL:n hevosrekisteriin. Kasvattajaliite Cloudfield/Cloud/Pilvipellon, syntymämaa Iso-Britannia ja kasvattaja CLOU9285

               

Kasvatit 2020

ROTU SYNTYNYT VARSA ISÄ EMÄ OMISTAJA
DRP 01.02.2020 t. Cloudfield Honeydust Boston Exclusive d'Lion Moorgate Honeycloud HM VRL-00096

Kasvatit 2019

ROTU SYNTYNYT VARSA ISÄ EMÄ OMISTAJA
KWPN 13.11.2019 o. Lugano Cloud Lucifer RGE Lumen Est 21 Sonja VRL-11911
KWPN 15.10.2019 t. Wanita Cloud RA Rose of Jerome Wijchen Fall Sonja VRL-11911