Tervetuloa lyhyeen hetkeen iäisyyttä

Huomaathan, että talli on yhä hieman kesken. Tekstejä kohennetaan ja niitä luodaan parhaillaan, samoin hevoskantaa laajennetaan. Älä siis pelästy tyhjyyttä ja rikkinäisiä linkkejä! :)

Olet saapunut virtuaalisessa Saksassa sijaitsevaan virtuaaliseen talliin Ephemeral Sporthorsesiin. Tämä on huhtikuussa 2017 alkunsa saanut projekti, jonka nimi Ephemeral tarkoittaa hyvin lyhyen ajan kestävää. Ehkä pahaenteisestäkin nimestä huolimatta haluamme uskoa, ettei tämä projekti jää pelkäksi tähdenlennoksi, vaan kantaa pidemmällekin. Mikään ei kuitenkaan kestä ikuisesti.

Ephemeral on huhtikuussa 2017 alkunsa saanut virtuaalinen puoliverisiittola, jonka tavoitteena on tuottaa terveitä, suorituskykyisiä ja rodulleen ominaisia oldenburgeja koulukentille, holsteineja rataesteille ja brandenburgeja kenttäratsastukseen.

Vielä kerran tervetuloa!
Sonja.P (VRL-06588)


15.07.2017
Kouluratsastusjaoksen laatuarvostelusta kuului hyviä uutisia. Bestis palkittiin 104 pisteellä KRJ-I palkinnolla.

Tykkäsitkö?
Peukuta ❤

Virtuaalinen ratsastajainliitto
KRJ - ERJ - KERJ
Virtuaalifoorumi Keskusta
KultahuiskuHuomioithan, että Ephemeral Sporthorses on virtuaalitalli, eivätkä sivut ole kytköksissä oikean maailman tapahtumiin. Kaikki sivuilla esiintyvä on Sonja.P:n tuottamaa ja mielikuvitukseni tuotetta, ellei toisin ole mainittu. Lisää tietoa virtuaalitalleista ja muista -hoitoloista voit lukea täältä.

Be aware that this stabel is a SIM-game stabel and has nothing to do with the real life. Everythig you can find on this site is made by Sonja.P if nothing else is marked. Unfortunately everything on this site is written in Finnish. You can find more information about SIM-game stabels here.Ulkoasu © M Layouts | Ulkoaun muokkaus © Sonja.P | Ulkoasun kuva © Pixabay
Virtuaalitalli - a sim-game stable