Tervetuloa lyhyeen hetkeen iäisyyttä

Huomaathan, että talli on yhä hieman kesken. Tekstejä kohennetaan ja niitä luodaan parhaillaan, samoin hevoskantaa laajennetaan. Älä siis pelästy tyhjyyttä ja rikkinäisiä linkkejä! :)

Olet saapunut virtuaalisessa Saksassa sijaitsevaan virtuaaliseen talliin Ephemeral Sporthorsesiin. Tämä on huhtikuussa 2017 alkunsa saanut projekti, jonka nimi Ephemeral tarkoittaa hyvin lyhyen ajan kestävää. Ehkä pahaenteisestäkin nimestä huolimatta haluamme kuitenkin uskoa, ettei tämä projekti jää pelkäksi tähdenlennoksi, vaan kantaa pidemmälle tulevaan ja jättää jälkensä virtuaaliseen hevosmaailmaan. Mielessä on kuitenkin aina hyvä pitää, ettei mikään kestä ikuisesti, hyvässä kuin pahassa.

Ephemeral on huhtikuussa 2017 aloittanut virtuaalinen puoliverisiittola, jonka oli alunperin tarkoitus majoittaa ja kasvattaa kouluoldenburgeja, estehoslteineja ja kenttäbrandenburgeja. Hyvin nopeasti kävi kuitenkin selväksi, että oldenburgit valtasivat tilaa todenteolla kahden muun osa-alueen jäädessä lähes kokonaan unohduksiin. Vuosi perustamisen jälkeen, huhtikuussa 2018 päätettiinkin tehdä asialle jotakin ja muut hevoset raivattiin koulupuoliveristen tieltä toiseen talliin. Tällä linjalla on nyt jatkettu ja Ephemeralin tavoitteena onkin jalostaa terveitä ja suorituskykyisiä, rodulleen ominaisia oldenburgeja kouluradoille.

Näiden sanojen saattelemana toivotan sinut tervetulleeksi Ephemeraliin!
Sonja.P (VRL-06588)


30.04.2018
Holsteinit ja brandenburgit ovat muuttaneet toiselle tallille ja oldenburgit ovat vallanneet Ephemeralin kokonaan itselleen. Jatkossa päästään nauttimaan yhä laajemmasta joukosta komeita ja kauniita koulutaitureita!

Tykkäsitkö?
Peukuta ❤

Virtuaalinen ratsastajainliitto
KRJ - KRJL
Virtuaalifoorumi Keskusta
Kultahuisku
Oldfinion DressageHuomioithan, että Ephemeral Sporthorses on virtuaalitalli, eivätkä sivut ole kytköksissä oikean maailman tapahtumiin. Kaikki sivuilla esiintyvä on Sonja.P:n tuottamaa ja mielikuvitukseni tuotetta, ellei toisin ole mainittu. Lisää tietoa virtuaalitalleista ja muista -hoitoloista voit lukea täältä.

Be aware that this stabel is a SIM-game stabel and has nothing to do with the real life. Everythig you can find on this site is made by Sonja.P if nothing else is marked. Unfortunately everything on this site is written in Finnish. You can find more information about SIM-game stabels here.Ulkoasu © M Layouts | Ulkoaun muokkaus © Sonja.P | Ulkoasun kuva © Pixabay
Virtuaalitalli - a sim-game stable