Tervetuloa Synduriin

Syndur on virtuaalinen, islanninhevosia kasvattava talli. Tila sijaitsee Ruotsin maaseudun rauhassa Lövestadissa. Tiluksilta löytyy kaikki tarpeellinen hevosten treenaamista ja kasvatustoimintaa varten. Päätoimintamme on kasvatus, mutta hyvin epäaktiivisesti meillä järjestetään myös kilpailutoimintaa.

Tallin toiminta sai alkunsa vuonna 2005 nimellä Ratsastuskoulu Tuulentupa, jolloin hankin ensimmäiset virtuaaliset islanninhevoseni (mm. Ghost frá Hungar). Menetin sydämeni täysin tälle rodulle ja olen islanninhevosia kasvattanut siitä lähtien epäaktiivisen aktiivisesti. Syndurilla on vaihteikas historia, olemme muuttaneet vuosien varrella paikasta toiseen, taukoilleet monia kertoja ja jopa laittaneet lapun luukulle.

Syndurin tiluksilta löyty yli satapäinen islanninhevoslauma. Toimintamuoto on muuttunut paljon sitten tallin alkuajoista, jolloin pääpaino oli hevosten kilpailutuksessa ja laatuarvosteluissa. Kun kasvattajia alkoi tippumaan kuin kärpäsiä oli Syndurin pakko muuttua. Aiemmin hevoskanta oltiin pidetty suhteellisen pienenä ja yhteistyö oli tiivistä muiden kasvattajien kanssa. Muutoksen tuulet toivat mukanaan laajennetun talliremontin, joka mahdollisti suurenkin hevosmäärän ylläpidon. Nykypäivänä panostamme 110% hevoskasvatukseen, luomme uusia linjoja ja vaalimme vanhoja.

HM, (VRL-00096)

A SIM GAME STABLE - VIRTUAALITALLI
Webdesign © Milja | Otsikkotausta © Heidi Benson | Taustakuva © Luigi_Alesi (CC BY-NC 2.0)