Mistä kaikki sai alkunsa?

Syndurin taipale sai alkunsa vuonna 2005 kun tila aloitti tällöin toimintaansa ratsastuskouluna nimellä Tuulentupa. Pian tämän jälkeen omistaja kävi ensimmäistä kertaa islanninhevosvaelluksella jonka jälkeen hän rakastui niin palavasti islanninhevosiin että hankki oman islanninhevosen. Rakkaus islanninhevosia kohtaan vain kasvoi ja pian ratsastuskoulu ajoi toimintansa alas, vaihtoi nimensä Synduriksi josta alkoi nykyisen Syndurin pitkä taival islanninhevosten parissa.

Vuosien saatossa on ehtinyt tapahtua hyvin paljon ja paljon on muuttunut 15-vuoden aikana, mutta islanninhevoset ovat olleet ja pysyneet huolimatta siitä että kasvattajien määrä on laskenut tasaisesti vuosien varrella, joten Syndur on vain laajentanut ja nykyään tiluksilta löytyy yli satapäinen islanninhevoslauma. Vaalimme myös vanhoja sukuja ja luomme uutta.

Kasvatus

Tilalla on 15-vuoden vuoden kokemus islanninhevosten kasvattamisesta, kouluttamisesta ja kilpailemisesta. Varsoja syntyy joka vuosi.

Hevosvälitys

Syndur maahantuo hevosia Islannista ja toisinaan myös muualta. Osa hevosista päätyy myyntiin, mutta maahantuomme hevosia myös tilauksesta.

Sijainti

Tila sijaitsee Ruotsissa, Lövestadin pienessä kunnassa keskellä maaseutua, josta löytyy erinomaiset puitteet hevosten valmentamiseen ja kasvattamiseen.

Oritarjonta

Orimme ovat laadukkaita, terveitä sekä todistaneet arvonsa kilpailuissa. Etsit oria millaiselle tammalle vain, niin voimme taata että meiltä löytyy tammallesi sopiva ori.