Namys Celandine

Perustiedot

Virallinen nimiNamys Celandine Rekisterinumero VH17-027-0094
Rotu, sukupuolinew forest, tamma Syntymäaika, ikä14.07.2017 (45-vuotias)
Väri, säkäkorkeus139cm, ruunikko Kilpailulaji ja -tasoYleismoppi, ko He B re 70cm
OmistajaSyndur (VRL-00096) KasvattajaNamyshill

Milli on rauhallinen ja helppoluontoinen poni, josta ei vain voi olla pitämättä. Tamman kanssa tulee toimeen kuka tahansa, josta syystä Milli on myös erinomainen lastenponi. Tamma on kärsivällinen ratsu, jolta löytyy myös nätit liikkeet sekä paljon työmoraalia. Tamma toimii näppärästi niin este- kuin kouluradoilla, jonka lisäksi Milli on myös mahtava maastokumppani varman luonteensa vuoksi.

Sukutaulu

Brooksley Larkin 137cm, ruunikko Bettlesmoor Bay Briar evm Tuntematon evm
Tuntematon evm
Brooksley Snowdrop evm Tuntematon evm
Tuntematon evm
Celeste 142cm, rautias Windstone evm Wilder evm
Amalie evm
Selene evm Zack evm
Zeline evm

Jälkeläiset

Kilpailumenestys

17.10.2017 Kurjenpesä NJ irtoSERT (pt. Lissu T.)

Päiväkirja

13.08.2016 - Muutto uuteen kotiin
Jörgen oli tunnetusti islanninhevosihminen henkeen ja vereen. Jokaisen ei-islanninhevosen kohdalla olin saanut pistää kaikki suostuttelutaidot peliin ja lopulta mies oli myöntynyt. Sen jälkeen kun Syndurin tiluksille rakennettiin upouusi tallirakennus, oli mies hyväksynyt sen asian että tilalla asuisi muitakin hevosia kuin islanninhevosia. Teimme sopimuksen, että pikkutallin hevoset ovat minun vastuullani ja Jörgen pitäisi huolta tiluksen islanninhevosista.
Tallissa oli vielä pari karsinaa tyhjänä ja haaveilin pienestä, suloisesta ja helposta ponitammasta. Harmi vain en löytänyt sopivaa yksilöä pohjoismaista, tai en sitten vain etsinyt riittävästi. Löysin kyllä ilmoituksen myytävästä new forest tammasta, joka oli nätti kuin karkki ja luonteeltaan kuin unelma. Mutta itse poni oli Espanjassa ja kulut mukaanlukien saisin sillä hinnalla jo hyvän kilparatsun. Jörgen ei ideasta pitäisi, mutta toisaalta olin saanut miehen siunauksen eikä raha-asioista oltu sovittu mitään. Otin yhteyttä Espanjaan ponivarsan kasvattajaan. Olisin itse lähtenyt Espanjaan, mutta työt estivät, joten lähetin ystäväni asialle joka tunsi ratsut. Kaikki meni kuin rasvatti, paperit pistettiin kuntoon ja poni pakettiin.