Branwen Farm | virtuaalitalli / a sim game stable
2
home,page-template-default,page,page-id-2,cabin-core-1.0.1,select-theme-ver-3.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive
 

Etusivu

Branwen Farm on virtuaalinen talli Tšekissä, joka on saanut alkunsa vuonna 2006. Historiaan mahtuu monenmoista ja alkujaan talli kulkikin nimellä Kraftfull, joskin lyhyen aikaa. Branwen Farm on jopa sulkenu ovensa kerran, mutta avasi ovet uudelleen 2012. Historiaan mahtuu vaikka mitä hevosia, mutta akhaltekin ovat pyörineet aina tallin toiminnassa mukana. Kasvatteja on syntynyt vuosien saatossa satoja niin yleisimmistä kuin harvinaisista roduista.

Vuoden 2016 alussa tallin rotukantaa karsittiin ja sen mukana monia hevosia. Nykyisemmin kasvatustoiminta pyörii hyvin pitkälti akhaltekkien ympärillä ja näiden lisäksi kasvatetaan pienemmässä mittakaavassa mm. kladrubeja, terskejä sekä raskaita venäjäntyöhevosia. Meillä ei turhia stressata vaan painotetaan hevosten kasvattamiseen rennolla otteella. Branwen Farm on aina ollut suurtalli ja tulee myös jatkossakin olemaan. Hevosia ei kilpailuteta, vaan keskitymme pääsääntöisesti luomaan uusia linjoja sekä ylläpitämään vanhoja.

HM (VRL-00096)