© GPK © TekeSale © Russian Stud Farm

Branwenin päätoimipiste sijaitsee Tsekissä ja tallimme onkin koko maan suurin. Tilalla käy paljon turisteja, joita varten järjestetään erillisiä turistikierroksia. Branwen on maankuulu akhaltekeistä ja tilalla järjestetään säännöllisesti vaelluksia akhaltekeillä. Raha virtaa hyvin ja siksi turistitoiminta onkin hevoskasvatuksen lisäksi yksi päätuloistamme. Tilalla riittää jatkuvasti vilskettä ja vipinää etkä varmasti tule tylsistymään, jos tilalla päätät vierailla! Meillä on myös majoitusmahdollisuus, johon sisältyy päivittäinen päivällinen.

© B. Satranova © Shah Teke © Dutkovo

Tilalta löytyy neljä suurta tallirakennusta. Oreille, siitostammoille, kilpatammoille sekä nuorisolle löytyy omat tallirakennuksensa, jotka sijaitsevat lähellä toisiaan. Siitostammojen tallirakennus sijaitsee hieman kauempana muista, jotta kantavat tammat saisivat tarvitsemaansa rauhaa. Oritalli on tilan ehdottomasti näyttävin rakennus (ks. keskimmäinen kuva).
Tallirakennusten lisäksi tilalta löytyy suuret laitumet. Orit, tammat ja nuorisot tarhataan omissa laumoissaan. Tilalta löytyy muutama karjahevonen, jotka ovat päivittäin apuna hevosten paimentamisessa tallista laitumelle tai toisin päin.

© Dutkovo © AkhalTexas © GPK

Tilan rajalta löytyy rivi mökkejä (2-4 hengen), jotka ovat tarkoitettu turisteille ja lisäksi tallihenkilökunnalle löytyy myös omat majansa. Omaa laukkarataa tilalta ei löydy, mutta muuten hevosten valmentamiseen on erinomaiset puitteet. Yksi suuri lämmitetty maneesi sekä kolme kenttää. Maneesissa sekä kahdella kentällä järjestetään toisinaan kilpailuja, lähinnä vuokraamme näitä ulkopuolisten käyttöön (joka on myös yksi tuloistamme). Pienempää kenttää käytetään lähinnä hevosten treenaamiseen.

© Shah Teke © Shah Teke © GPK

Pelkkiin hevosiin tilamme ei suinkaan rajoitu, vaan tammatallin läheltä löytyy pieni sikala, jossa majailevat raamikas karju Lihis ja minipossu Kultsi. Tämän lisäksi tilalta löytyy oma kanala, josta löytyy hanhia sekä kanoja.

© Dutkovo © Dutkovo © Dutkovo