Branwen Farm

Branwen Farm on muuttanut osoitteeseen http://vahtipossu.org/b/

Näitä sivuja ei enään päivitetä. Muuton myötä karsittiin joukosta kaikki muut paitsi teket.
Teket löytyvät uudesta osoitteesta, esimerkiksi Rafail BHE -> http://vahtipossu.org/b/rafail-bhe tai voit käyttää hakutoimintoa, joka löytyy navin vierestä. Mikäli hevosta ei löydy, ei sitä joko ole siirretty tai se on siirtämättä. Tällä hetkellä osa pitkäsukuisista tekeistä on vielä siirtämättä.

Kaikkien muiden hevosten sivut tulevat säilymään vanhoissa osoitteissaan, kasvattajat voivat toki halutessaan ottaa kasvattinsa takaisin.

Mundo Querina II

→ kladrub, ori
→ 168cm, kimo
VH11-201-0001
→ syntynyt 05.08.2010, CAS16
→ kasvattanut Tijuana's Stable
→ omistaa Branwen Farm, HM (VRL-00096)
→ koulutustasoltaan valjakko vaikea

 



© Tijuana
Mundo Querina II on Tijuanan komea kasvatti, jonka ostin hänen kaupitellesaan erinäistä määrää isompia ja pienempiä varsoja. Mundo Querina II - tuttujen kesken ihan vain Ari - ihastutti kimon emätammansa vierellä hieman ujolla luonteellaan. Jutustelin muutaman tovin Tijun kanssa ja päätettiin, että Ari muuttaa meille kunhan se olisi vieroitettu eli elokuun lopulla 2010. Mundo Querina II - tai Ari niin kuin herraa kotona kutsutaan on tallin rauhallisimpia hevosia tuimasta ilmeestä huolimatta ja poitsun kanssa tuleekin hyvin juttuun kaikki vierailijat. Herrasmiehen tavat omaava kimo on helppo hoitaa eikä ajaessakaan tuota harmaita hiuksia. Tallissa Aria on helppo käsitellä eikä se vastusta oikeastaan mitään. Harjatessa ei tarvitse sitoa kiinni tai pelätä saavansa hammaskaluston kuvaa käteensä. Kutiaa hieman vatsan alta, mutta tällöin tyytyy luimistelemaan. Kaviot Ari antaa puhdistaa helposti, vaikka saattaakin nojailla ihmiseen. Varustaessa Ari odottelee rauhassa että saat kaikki tarvittavat hihnat ja lenkit kiinni ennen kuin alkaa pieni muotoinen show. Showlla en tarkoita hirveää riehumista vaan pikemminkin steppailua ja hörinää, sillä Arissa on työnarkomaanin vikaa. Ajaessa ori on reipas ja rehellinen, mutta kyllä Ari ratsunakin toimii, joskaan ei niin hyvin kuin kärryiltä käsin. Ohjalle herkkänä poikana Aria ei saa kiskoa suusta, mutta muuten ei mitään turhia herkistelyjä tarvitse. Arilla on kohtuullisen korkeat liikkeet ja se on parhaimmillaan koulukokeella. Ari jaksaa keskittyä saman asian harjoittelemiseen yhä uudelleen ja uudelleen. Ratsuna Ari on hieman nihkeämpi kuin ajaessa mutta toimii silti ihan hyvin. Myös ratsastaessa koulu on oriin suosikkia, sillä joutuu vähän pohtimaan mitä tekee ja miten. Ravi ei ole kaikista mukavin istua, mutta kyllä sekin onnistuu vaikkakin tottumattomalle se onkin melkoinen haaste aluksi. Laukka on eteenpäin pyrkivää, mutta helposti etupainoista. Esteillä ori on lähinnä vitsi, sillä se ei oikein ymmärrä koko homman pointtia. Vaikka Ari hyppääkin 70cm ratoja, ei sillä oikeastaan koskaan hypätä niin korkeita, lähinnä vaihtelun vuoksi puolta metriä. Maastossa ori on rauhallinen ja varma seurassa kuin seurassa. Toimii hyvin sekä kärryiltä että selästä. Kisoissa Ari on korvat härällä tutkimassa kaikkea ja menossa joka puolelle. Pysyy kuitenkin narun jatkona eikä riistäydy irti. Valjastaessa hieman haastavampi kuin kotona, kun malttamattomuuttaan ei paikallaan pysy. Muutoin oikein mukava kisakaveri valjakossa. Toimii niin yksin kuin parin kanssakin. Hurmaa tuomarit rehellisellä ja reippaalla olemuksella taitojensa lisäksi. © Jenna VRL-03515

Sukutaulu / Pedigree

Hevosella 1-polvinen suku

Mundo IX Salidoro Divina IV Salidoro Revoline I
Divina
Olena Mundo Felina II
Sacelle II
Quella Querina Caruso Symbina I Caruso Amorina IV
Symbina
Querina Herodoto Vindia IX
Quedisa

Jälkeläiset / Offsprings

SYNTYNYT ROTU SUKUPUOLI NIMI ISÄ/EMÄ

Kilpailukalenteri / Competitions

PÄIVÄMÄÄRÄ PAIKKA LUOKKA SIJOITUS