Branwen Farm

Branwen Farm on muuttanut osoitteeseen http://vahtipossu.org/b/

Näitä sivuja ei enään päivitetä. Muuton myötä karsittiin joukosta kaikki muut paitsi teket.
Teket löytyvät uudesta osoitteesta, esimerkiksi Rafail BHE -> http://vahtipossu.org/b/rafail-bhe tai voit käyttää hakutoimintoa, joka löytyy navin vierestä. Mikäli hevosta ei löydy, ei sitä joko ole siirretty tai se on siirtämättä. Tällä hetkellä osa pitkäsukuisista tekeistä on vielä siirtämättä.

Kaikkien muiden hevosten sivut tulevat säilymään vanhoissa osoitteissaan, kasvattajat voivat toki halutessaan ottaa kasvattinsa takaisin.


About us / Tietoa tilasta


Branwen Farmin päätilukse sijaitsevat Tsekissä ja Yhdysvalloissa, Kentuckyssa sijaitsee toinen pienempi pisteemme.

Eurooppa - Tsekki

© GPK © TekeSale © Russian Stud Farm


Branwenin päätoimipiste sijaitsee Tsekissä ja tallimme onkin koko maan suurin. Tilalla käy paljon turisteja, joita varten järjestetään erillisiä turistikierroksia. Branwen on maankuulu akhaltekeistä ja tilalla järjestetään säännöllisesti vaelluksia akhaltekeillä. Raha virtaa hyvin ja siksi turistitoiminta onkin hevoskasvatuksen lisäksi yksi päätuloistamme. Tilalla riittää jatkuvasti vilskettä ja vipinää etkä varmasti tule tylsistymään, jos tilalla päätät vierailla! Meillä on myös majoitusmahdollisuus, johon sisältyy päivittäinen päivällinen.

© B. Satranova © Shah Teke © Dutkovo


Tilalta löytyy neljä suurta tallirakennusta. Oreille, siitostammoille, kilpatammoille sekä nuorisolle löytyy omat tallirakennuksensa, jotka sijaitsevat lähellä toisiaan. Siitostammojen tallirakennus sijaitsee hieman kauempana muista, jotta kantavat tammat saisivat tarvitsemaansa rauhaa. Oritalli on tilan ehdottomasti näyttävin rakennus (ks. keskimmäinen kuva).
Tallirakennusten lisäksi tilalta löytyy suuret laitumet. Orit, tammat ja nuorisot tarhataan omissa laumoissaan. Tilalta löytyy muutama karjahevonen, jotka ovat päivittäin apuna hevosten paimentamisessa tallista laitumelle tai toisin päin.

© Dutkovo © AkhalTexas © GPK


Tilan rajalta löytyy rivi mökkejä (2-4 hengen), jotka ovat tarkoitettu turisteille ja lisäksi tallihenkilökunnalle löytyy myös omat majansa. Omaa laukkarataa tilalta ei löydy, mutta muuten hevosten valmentamiseen on erinomaiset puitteet. Yksi suuri lämmitetty maneesi sekä kolme kenttää. Maneesissa sekä kahdella kentällä järjestetään toisinaan kilpailuja, lähinnä vuokraamme näitä ulkopuolisten käyttöön (joka on myös yksi tuloistamme). Pienempää kenttää käytetään lähinnä hevosten treenaamiseen.

© Shah Teke © Shah Teke © GPK


Pelkkiin hevosiin tilamme ei suinkaan rajoitu, vaan tammatallin läheltä löytyy pieni sikala, jossa majailevat raamikas karju Lihis ja minipossu Kultsi. Tämän lisäksi tilalta löytyy oma kanala, josta löytyy hanhia sekä kanoja.

© Dutkovo © Dutkovo © Dutkovo

Yhdysvallat - Kentucky

Branwen Farm omistaa pienen tilan Kentuckyssa, joka sijaitsee idyllisellä paikalla, josta on lyhyt matka Churchill Downsin laukkaradalle. Tiluksiltamme löytyy 15 hevosen tallirakennus, harjoituslaukkarata, tarhat sekä tilusten hoitajan mökki lähellä rajaa. Tallirakennus on hiljattain remontoitu viimeisen päälle ja lämmitetyssä taukohuoneessa kelpaakin juoda kahvit. Oreja varten löytyy erillinen käytävä, jossa majailevat myös nuoret riiviömme. Siitostammat ja nuoremmat tammat asustavat samalla tallikäytävällä, joskin siitostammat viettävät suurimman osan päivää tarhassa.
Tiluksilta löytyy harjoituslaukkarata, jota käytetään hevosten treenaamiseen. Radalle mahtuu hyvin kerralla kaksi hevosta. Lisäksi meiltä löytyy omat tarhat ja suurikokoinen kenttä, jonka saa helposti kahteen osaan. Suuret laitumet ovat vuokrattu kaupungilta ja naapuritilalta löytyy suuri lämmitetty maneesi, jota on mahdollista tarvittaessa vuokrata.

Kentuckyn toimipisteen toimintaa ollaan ajamassa alas ja kaikki hevoset ovat muuttaneet Tsekin toimipisteeseen. Tila on edelleen omistuksessamme ja tullaan todennäköisesti myymään jossain vaiheessa. Jos sinua kiinnostaa tilukset, jossa on erinomaiset puitteet (laukka)hevosten valmentamiseen, ota rohkeasti yhteyttä niin voidaan neuvotella hinnasta!

Kuvia tulossa tiluksista myöhemmin!