Branwen Farm

Branwen Farm on muuttanut osoitteeseen http://vahtipossu.org/b/

Näitä sivuja ei enään päivitetä. Muuton myötä karsittiin joukosta kaikki muut paitsi teket.
Teket löytyvät uudesta osoitteesta, esimerkiksi Rafail BHE -> http://vahtipossu.org/b/rafail-bhe tai voit käyttää hakutoimintoa, joka löytyy navin vierestä. Mikäli hevosta ei löydy, ei sitä joko ole siirretty tai se on siirtämättä. Tällä hetkellä osa pitkäsukuisista tekeistä on vielä siirtämättä.

Kaikkien muiden hevosten sivut tulevat säilymään vanhoissa osoitteissaan, kasvattajat voivat toki halutessaan ottaa kasvattinsa takaisin.

Tämä hevonen on kuollut

Abat Jady

→ akhaltek, ori
→ 166cm, ruunikko
VH03-001-1069
→ syntynyt 02.05.1996, CAS0
→ kasvattanut
→ omistaa Branwen Farm, HM (VRL-00096)
→ koulutustasoltaan ko Helppo A, re 110cm

 

KTK-III (16 + 16 + 16 + 15 = 63p)


© FotoKisza
Ent. omistaja Kics (VRL-05293 Taika on hieman perinyt emänsä luonnetta, se ei ole jokapaikan päivänsäde. Jos sitä häiritään karsinassaan pistää korvat luimuun ja uhittelee. Mutta jos menee vain rohkeasti Taikan luo, sen korvat ovat heti kiltisti hörössä. Se on vain sellainen äksyilijä, varsinkin tuntemattomille mutta kun sen kanssa on ja Taika tuntee olonsa turvalliseksi se on ihan kiltti pieni enkeli. Antaa harjata hyvin ja tykkää huomiosta. Hoitaessa ei ole mitään ongelmia. Ratsastettaessa menee yhtähyvin koulua ja esteitä. Koulussa se jaksaa keskittyä ja menee yleensä toinen korva taakse päin kun se kuuntelee täydellisesti apuja. Jos Taikalle ollaan kilttejä ja ratsastaja oikeasti osaa asiansa menee ratsastajan mukaisesti. Jos ratsastaja möhlii koko ajan, Taika yrittii korjata ratsastajankin virheitä, mutta saattaa luulla avut väärin niin saattaa yllättäen tehdä jotakin mitä ei olisikaan pitänyt. Esteillä se saattaa hieman kuumeta jos joutuu kauan odottelemaan. Esteillä siillä riittää ponnistusta ja hyppää todellakin myönteisesti. Esteillä ei haittaa vaikka myötäisikin liikaa, mitä enemmän ratsastaja myötää hevosen liikkeitä, sitä paremmin ja sitä korkeammalle se hyppää.. Koska se on ori viihtyy omissa oloissaan. Kun on tammoja lähistöllä se laukkailee ja esittelee taitojaan kaulakaarella. Saattaa hyppiä silloin pystyyn tai mukamas hypätä esteitä vaikkei mitään esteitä olisikaan. Kisatilanteessa bihaa odottelua ja haluaisi jo mennä radalle. Kannattaa olla aina joku tuttu lähistöllä jos vaikka villiintyisi tammasta niin se saataisiin paremmin kuriin. Yleensä saattaa jopa ruveta "uhkailemaan" toisille kilpailijoille, eli menee korvat luimussa ja on mukamas potkaisevinaan kaikkia lähelle tulevia.

Sukutaulu / Pedigree

Hevosella 1-polvinen suku

Yetimay Knafzur akhaltek
akhaltek
Darbra akhaltek
akhaltek
Jelena Romalo akhaltek
akhaltek
Atmak Jady akhaltek
akhaltek

Jälkeläiset / Offsprings

SYNTYNYT ROTU SUKUPUOLI NIMI ISÄ/EMÄ
CAS42 akhalteke ori Jaramar 'B Haizley BRI
CAS0 akhalteke ori Jerime BRA Tablitsa BRA
CAS0 akhalteke ori Abray BRA Borislav BRA
CAS0 akhalteke ori CBS Alba Nox Embelezar
CAS0 akhalteke tamma Sambady M.C Shamba Choco

Kilpailukalenteri / Competitions

PÄIVÄMÄÄRÄ PAIKKA LUOKKA SIJOITUS