Branwen Farm

Branwen Farm on muuttanut osoitteeseen http://vahtipossu.org/b/

Näitä sivuja ei enään päivitetä. Muuton myötä karsittiin joukosta kaikki muut paitsi teket.
Teket löytyvät uudesta osoitteesta, esimerkiksi Rafail BHE -> http://vahtipossu.org/b/rafail-bhe tai voit käyttää hakutoimintoa, joka löytyy navin vierestä. Mikäli hevosta ei löydy, ei sitä joko ole siirretty tai se on siirtämättä. Tällä hetkellä osa pitkäsukuisista tekeistä on vielä siirtämättä.

Kaikkien muiden hevosten sivut tulevat säilymään vanhoissa osoitteissaan, kasvattajat voivat toki halutessaan ottaa kasvattinsa takaisin.

Tm hevonen on kuollut

Abat Jady

→ akhaltek, ori
→ 166cm, ruunikko
VH03-001-1069
→ syntynyt 02.05.1996, CAS0
→ kasvattanut
→ omistaa Branwen Farm, HM (VRL-00096)
→ koulutustasoltaan ko Helppo A, re 110cm

 

KTK-III (16 + 16 + 16 + 15 = 63p)


© FotoKisza
Ent. omistaja Kics (VRL-05293 Taika on hieman perinyt emns luonnetta, se ei ole jokapaikan pivnsde. Jos sit hiritn karsinassaan pist korvat luimuun ja uhittelee. Mutta jos menee vain rohkeasti Taikan luo, sen korvat ovat heti kiltisti hrss. Se on vain sellainen ksyilij, varsinkin tuntemattomille mutta kun sen kanssa on ja Taika tuntee olonsa turvalliseksi se on ihan kiltti pieni enkeli. Antaa harjata hyvin ja tykk huomiosta. Hoitaessa ei ole mitn ongelmia. Ratsastettaessa menee yhthyvin koulua ja esteit. Koulussa se jaksaa keskitty ja menee yleens toinen korva taakse pin kun se kuuntelee tydellisesti apuja. Jos Taikalle ollaan kilttej ja ratsastaja oikeasti osaa asiansa menee ratsastajan mukaisesti. Jos ratsastaja mhlii koko ajan, Taika yrittii korjata ratsastajankin virheit, mutta saattaa luulla avut vrin niin saattaa ylltten tehd jotakin mit ei olisikaan pitnyt. Esteill se saattaa hieman kuumeta jos joutuu kauan odottelemaan. Esteill siill riitt ponnistusta ja hypp todellakin mynteisesti. Esteill ei haittaa vaikka mytisikin liikaa, mit enemmn ratsastaja myt hevosen liikkeit, sit paremmin ja sit korkeammalle se hypp.. Koska se on ori viihtyy omissa oloissaan. Kun on tammoja lhistll se laukkailee ja esittelee taitojaan kaulakaarella. Saattaa hyppi silloin pystyyn tai mukamas hypt esteit vaikkei mitn esteit olisikaan. Kisatilanteessa bihaa odottelua ja haluaisi jo menn radalle. Kannattaa olla aina joku tuttu lhistll jos vaikka villiintyisi tammasta niin se saataisiin paremmin kuriin. Yleens saattaa jopa ruveta "uhkailemaan" toisille kilpailijoille, eli menee korvat luimussa ja on mukamas potkaisevinaan kaikkia lhelle tulevia.

Sukutaulu / Pedigree

Hevosella 1-polvinen suku

Yetimay Knafzur akhaltek
akhaltek
Darbra akhaltek
akhaltek
Jelena Romalo akhaltek
akhaltek
Atmak Jady akhaltek
akhaltek

Jälkeläiset / Offsprings

SYNTYNYT ROTU SUKUPUOLI NIMI ISÄ/EMÄ
CAS42 akhalteke ori Jaramar 'B Haizley BRI
CAS0 akhalteke ori Jerime BRA Tablitsa BRA
CAS0 akhalteke ori Abray BRA Borislav BRA
CAS0 akhalteke ori CBS Alba Nox Embelezar
CAS0 akhalteke tamma Sambady M.C Shamba Choco

Kilpailukalenteri / Competitions

PÄIVÄMÄÄRÄ PAIKKA LUOKKA SIJOITUS