Tervetuloa

Oli synkkä ja myrskyinen yö... Tai ei ehkä synkkä, mutta myrskyinen. Eletään kesäkuuta 2013, ja istun tilani päärakennuksen keittiössä ja katson ulos ikkunasta. Sade piiskaa heinikkoa laitumilla ja pihassa olevat lehmukset kääntyvät miltei vaakatasoon tuulen voimasta. Kaiken synkkyyden keskellä ihastelen valkoista kivitallia. Se seisoo tyhjänä sateessa, kuin odottaen asukkaitaan. Talli seisoi tyhjänä vielä kesän ajan, kun tilan remontti oli kesken. Tallin seuraksi rakennettiin suuri, vaalea maneesi joka ei nykyaikaisen ulkomuotonsa takia sovi tilan muihin rakennuksiin, jotka ovat peräisin ehkä sadan vuoden takaa. En jaksa välittää. Viimeinkin minulla on hevossiittola, josta olen haaveillut vuosikaudet.
Elokuun lopussa samana vuonna tilalleni saapuvat ensimmäiset hevoset, kolme oria ja kolme tammaa. Ei kestä kauaakaan, kun tila alkaa täyttyä hevosista. Elämä hymyilee. Toiminta on laajentunut estehevosten kasvattamisesta hurjasti. Kolmessa vuodessa hevosia löytyy ties kuinka monesta kantakirjasta ja neljästä painotuksesta. Pihamaalta kuuluu lähes vuorokauden ympäri iloista puheensorinaa ja hevosten kavioiden kopinaa. Tallissa tuoksuu heinä ja kaikkialla on rauhallista.

Mutta mikäs ihme tämä tämmöinen paikka on? Kyseessä on Defective, suuri hevossiittola Saksan Düsseldorfissa. Kasvatamme hevosia neljässä eri painotuksessa, pyrimme luomaan virtuaalimaailmaan uusia linjoja ja ylläpitämään vanhoja. Defectiven porukka saattaa vaikuttaa olevan vähän päästään sekaisin, mutta kun paremmin tutustut talliin ja sen asukkaisiin sekä muuhun porukkaan, olen varma että tulet saamaan uusia tuttuja. Tervetuloa tutustumaan! Jos et ehdi kahville, tule ainakin pikaisesti poikkeamaan ja raapusta viestisi toimiston vieraskirjaan.

Juulia, VRL-12454, @


Ulkoasun © VRL-09979, kuvat © Milenko_001 (lisenssi), Thomas Paal Photography (lisenssi), Shazstock (lisenssi)

virtuaalitalli / a sim-game stable