Defective

Defectiven historia alkaa vuodesta 2013, jolloin se oli pieni kahdenkymmenen puoliverihevosen siittola ja kilpatalli. Pian toiminta kuitenkin niin sanotusti räjähti käsiin ja muutaman vuoden päästä alkuperäiseen hevosmäärään sai lisätä yhden nollan perään, kun tallin mailla laidunsi noin kaksisataa puoliverihevosta neljästä eri painoituslajista. Vuoden 2018 loppupuolella päätettiin palata takaisin juurille ja kaikki muut hevoset este- ja kenttähevosia lukuunottamatta saivat lähteä.

Noin sadan koulu- ja valjakkohevosen lähdettyä toimintaa ja tiluksia alettiin muuttamaan estehevosten käyttöön sopivaksi, kun aiemmin oli menty jo monta vuotta kouluhevoset edellä. Tallin läheisyyteen rakennettiin valtava nurmipohjainen derbykenttä sekä maastoesterata palvelemaan kenttähevosten treenaustarpeita. Nykyään esteet saavat olla pystytettynä kentälle ja maneesiin vuorokauden ympäri ja hyppäämään pääsee koska tahansa.

Nykyään ei Defectivestä kouluhevosia löydä. Tallin muutettua Iso-Britanniaan siellä alettiin panostaa täysillä este- ja kenttähevosjalostukseen. Hevosista pyritään jalostamaan kapasiteetikkaita ja suorituskykyisiä hyppääjiä maailman huipulle - tai miksei harrastajallekin.

Lämpimästi tervetuloa,
Juulia VRL-12454
(virtuaalitallidefective at gmail.com)


KOULUHEVOSET LÖYTYVÄT OSOITTEESTA MINASTIRITH.VIRTUAALITALLI.FI // OSOITTEET PÄIVITETÄÄN PIAN VRL:OON.

VIRTUAALITALLI - ULKOASU © SUBTLE PATTERNS, GOOGLE FONTS, NIKKI