Kasvatus

Defectiven päätoiminta on puoliverihevosten kasvatus. Nykyisin emme kasvata enää mitään tiettyä kantakirjaa, vaan talliin syntyy kasvatteja kaikista eri kantakirjoista. Suurin osa kasvateistamme on silti suomalaisia puoliverisiä. Kantakirjastaan riippumatta Defectiveläiset tunnistaa kasvattajaliitteestä DFC, joka on lisätty kasvatin nimen perään. Joissakin tapauksissa kasvatin nimen eteen voidaan lisätä liite Defective. Kasvattiemme nimeämistä ei ole juurikaan rajoitettu, mutta kasvatit pyritään nimeämään rodun nimeämissääntöjen mukaan.

Defectivessä on kasvatettu hevosia aina. Todistettavasti ensimmäiset kasvatit ovat syntyneet vuonna 2014 elokuussa, mutta omistajalla on muistikuvia vuonna 2013 syntyneistä kasvateista. Kaikki todistusaineisto tästä on kuitenkin onnistuttu hävittämään, joten voidaan sanoa, että virallisesti ensimmäiset kasvatit putkahtivat maailmaan 2014.

Vuosien 2014-2018 kasvatteja pääsee selaamaan kasvattiarkistosta. Vuoden 2019 alusta alkaen kaikki kasvatit on listattu tälle sivulle.

virtuaalitalli / a sim-game stable