Åsa oli koko elämänsä toiminut hevosten parissa Ruotsissa, mutta eräänä päivänä naisen elämä kääntyi päälaelleen Åsan kuullessa että hänellä oli sukulaisia Hollannissa, sukulaisia joista Åsa ei ollut ikinä kuullutkaan. Sinä päivänä Åsa kävi läpi tunnekuohun mielessään naisen yrittäessä päättää, miten suhtautua uutiseen. Kyse ei ollut pelkästään sukulaisista vaan siitä että Åsa oli perinyt tilan Hollannista naisen ollessa ainoa elossa oleva verisukulainen. Åsalla oli mukava elämä Ruotsissa, hevonen ja mies, tulevaisuus oli likipitäen jo suunniteltu valmiiksi. Åsa haaveili perheestä ja jättävänsä ratsastuksen vielä jonain päivänä.

Åsa ei voinut sivuuttaa perintöänsä, Åsan ollessa ainoa perijä oli myös tila hänen vastuullaan. Vastahakoisesti nainen matkusti Hollantiin katsomaan tilaa, mutta jokin sai lopulta muuttamaan Åsan mielen. Tila oli kaikessa yksinkertaisuudessaan upea, juuri sellainen jossa Åsa voisi hyvinkin kuvitella kasvattavansa perheensä. Ikävä kyllä Åsan mies jäi Ruotsiin, mutta se ei lannistanut Åsaa, miehiä tulisi ja menisi mutta tila olisi ikuinen. Åsa joutui ottamaan valtavan lainan, eihän tila olisi mitään ilman hevosia. Åsa oli perinyt tilan tyhjänä, sillä edelliset hevoset oltiin myyty. Siitä lähtien Åsa on tasapainoitellut tilan ja talouden välillä tavoitellen unelmaansa laadukkaiden urheiluponien kasvatuksessa.

Stoeterij van Beck on virtuaalinen poneihin erikoistunut talli jonka päätoimintamuoto koulupainotteisten ratsuponien kasvatus mutta haaveena olisi kasvattaa myös harvinaisempia ponirotuja. Beck hakee vielä jalansijaansa virtuaalimaailmassa ja kaikki on vielä uutta, mutta kenties jonakin päivänä voimme ylpeänä sanoa kasvattavamme laadukkaita kouluponeja.

ulkoasun © VRL-05175    ✡    virtuaalitalli    ✡    a sim game stable