virtuaalihevonen / a sim game horse

Rätvänän Hilleri

Perustiedot

Virallinen nimiRätvänän Hilleri Rekisterinumero VH17-018-1736
Rotu, sukupuolisuomenhevonen, tamma Syntymäaika, ikä01.03.2015 (25-vuotias)
Väri, säkäkorkeus153cm, rautias Kilpailulaji ja -tasoKoulu- ja esteratsu ko Va B re 100cm
OmistajaSyndur (VRL-00096) KasvattajaRätvänä

Kun hyviä geenejä jaettiin ei tainnut olla Hille paikalla alkuunkaan. Yhtä ilkikurinen kuin isänsä ja yhtä jääräpää kuin emänsä. Kahta samanlaista päivää ei tämän tamman kanssa tule. Tamman mielenliikkeitä on lähes mahdoton ennustaa.

Sukutaulu

Suklaasuukko 151cm, rautias Kyrpäjyrä 160cm, rautias - YLA-2 Herra Hiplari evm
Sulosuu evm
Kirveltäjän Kipinöivä 147cm, rautias - VJA-B Tuutikki 143cm, rautias
Kipinätanssi 153cm, rautias
Rätvänän Hillevi 155cm, rautias - SLA-III, YLA-2, KTK-III, KRJ-II, ERJ-III VIR MVA Ch. Ukon Poju 154cm, rautias - KTK-II Ukkonen evm
Alma-Liisa evm
Sikuriina ROV 147cm, rautias - SLA-II, YLA-2 Sommerus evm
Flikk ROV evm

Jälkeläiset

Kilpailumenestys

11.10.2017 Hupila NJ irtoSERT

Päiväkirja

Elokuu 2017 - Historia
Hillellä on takanaan monivaiheinen historia ennen Synduriin muuttoa. Tamma syntyi 2015 Suomeen Rätvänä nimiselle tallille, josta vastavieroitettu tammavarsa myytiin Hopeakylä nimiselle tallille. Tammavarsa myytiin hyvin vastahakoisesti pakon sanelemana, kun tilaa ei vain enään yksinkertaisesti ollut. Aluksi tammavarsan omistaja kertoili hyvinkin ahkeraan varsan kuulumisia ja kasvattaja kävikin useasti vierailulla Hopeakylässä. Ensin väheni yhteydenotot ja Hillerin omistajaan oli entistä vaikeampaa saada yhteyttä. Kun oli vierähtänyt pari vuotta, päätti kasvattaja viimeinkin vierailla Hillerin kotitallilla, jossa odotti iso järkytys. Hevosia ei enään ollut ja tallirakennuskin oltiin ajettu alas. Ei ollut tietoa Hillerin olinpaikasta ja hevosta etsittiin, tuloksetta kuukausien ajan kunnes toivosta oltiin jo luovuttu. Rätvänä oli tällöin jo lopettanut toimintansa ja hevoset oltiin kaikki myyty toisaalle. Kasvattaja sai soiton Eero nimiseltä mieheltä, joka oli ostanut Hillerin kuukausi sitten. Miehellä ei kuitenkaan riittänyt enään aikaa uuteen hevoseen, joten tammaa tarjottiin kasvattajalle. Kaupat solmittiin ja Hilleri muutti Rätvänään, mitä tallista oli jäljellä. Koska Hilleri haluttiin myydä luotettavalle henkilölle, sain pian Syndurissa soiton Rätvänästä. Kasvattajan kertoma kuulosti aivan liian hyvältä ollakseen totta ja tietenkin halusin tamman tänne meille Ruotsiin!

A SIM GAME HORSE - VIRTUAALIHEVONEN
Webdesign © Milja | Otsikkotausta © Heidi Benson | Taustakuva © Luigi_Alesi (CC BY-NC 2.0)