preloader

Loading...

Extanor GA

KTK-II
(18 + 19 + 18 + 18 = 73p.)

image

Perustiedot

 • ruotsalainen puoliverinen, ori
 • 174cm, musta Ee/aa
 • s. 01.09.2015 8v 8/16
 • ko Intermediate I
 • omistaa Zonjiet Stud (VRL-00096) NA
 • ent. omistaja Ionic

Luonnekuvaus

Norman muutti Zonjietiin 18-vuotiaana, jonka päässä ja rungossa on selvästi nähtävissä jo harmaata karvaa vaikka muutoin mikään muu ei kieli hevosessa vanhenemisesta. Norman itseasiassa tarkoittaa viikinkiä, joten ori ei ole saanut kutsumanimeään naisen nimen mukaan jos joku sitä ihmettelee. Ori on hyvin mukavuudenhaluinen hevonen, joka rakastaa kaikkea missä ei tarvi rehkiä, mutta tosi paikan tullen Normanista löytyy tarpeeksi virtaa vaikka mihin. Ori on yllättävän helppo hevonen, jonka kanssa sujuu kaikki ja aivan kenen kanssa tahansa. Norman on lyhyesti sanottuna mutkaton hevonen, jolla ei ole tapana aiheuttaa sydänkohtausta hoitajalleen.

image
  Expedinör Spartacus Maximix evm
  evm
  Lunar Victory evm
  evm
  Athena My Condor evm
  evm
  Aziza evm
  evm
  Liana Caletto Sultana evm
  evm
  Moniet evm
  evm
  Riviera Quick Star evm
  evm
  Gracie evm
  evm
image

Extanor ei ole tällä hetkellä tarjolla jalostukseen

image

08.05.2016 Colder Creatures NJ irtoSert pt. Siiri K. (Vanhat kuvat)
21.07.2016 Adina VSN SWB orit RCH (Vanhat kuvat)

image

Syyskuu 2019

Kuten tavallista, en ollut etsimässä uusia hevosia, mutta jotenkin mystisesti huomasin pian olevani kolmen hevosen onnellinen (tosin Jasper oli vähemmän onnellinen) uusi omistaja. Olin jo pitkään ihaillut Ionicia, joka oli tunnettu maailman joka kolkassa. Ionic mainosti suurta määrää myytäviä puoliverisiä, joten tietysti menin haaskalintuna perään. En voinut sanoa "ei" ja pian huomasin kirjoittavani tarjousta kolmesta hevosesta, vain kolmesta, asiat olisivat voineet mennä pahemminkin jos olisin roudannut Namibiaan kymmenpäisen lauman.

Exact Ion oli nuori ruunikko ori, jossa näin valtavasti potentiaalia kouluhevoseksi. Orilla oli minulle vieraampi suku, joten jo pelkästään suku oli vakuuttanut. Erisukuisia ei voi olla ikinä liikaa. Toinen asia mikä Exact Ionissa pisti silmään, oli orin luonne jota myyjä kehui valtavasti. Ihastuin välittömästi Exactin isään, joka oli mielettömän komea musta ori (siis heikkouteni), joka oli myös myynnissä ja jolle tietysti piti myös tarjota kotia. Puolustukseni voin sanoa että Extanor GA edusti harvinaisempaa kantakirjaa, ruotsalaista puoliveristä joka oli myös yksi heikkouteni. Ei ollut luultavasti kovin fiksu veto ostaa 18-vuotias puoliveriori, vaikka hevonen oli elämänsä parhaassa kunnossa. Jokin Extanorissa vain osui ja upposi. Jostain syystä arvostin paljon ruotsalaista puoliveristä, jo varmaan senkin takia koska kantakirja oli vähemmän tunnettu maailmalla. Kahden orin lisäksi Zonjietiin muutti myös vanhempi trakehnertamma, Felicia GA joka olisi oiva lisä tallin trakehnerjalostusta ajatellen.