Zonjiet Stud kasvattaa hevosten kilpailuttamisen ohessa laadukkaita puoliverisiä kouluradoille. Aikoinaan tiluksille on syntynyt myös muutamia este- ja valjakkohevosia, mutta nykypäivänä ne ovat äärimmäisen harvinaisia. Tavoitteenamme on jalostaa laadukkaita urheiluhevosia hevosen terveydestä tai luonteesta tinkimättä, joilla on kaikki edellytykset mitä hyvältä kilpahevoselta voi vaatia. Kasvattamamme hevoset soveltuvat erinomaisesti kilparadoille, mutta myös muuhunkin käyttöön.


Myyntiehdot

Ostaessasi kasvatin Zonjiet Studista sitoudut ehdottamaan tallin myyntiehtoja. Ehtomme ei ole tiukat ja toivoisin näitä noudatettavan. Nykyisin ei erillistä kasvattilistaa pidetä, joten

Jokainen kasvattimme pyritään myymään pysyvään ja jossain määrin aktiiviseen kotiin. Mieluiten myymme kasvattimme kilpailu- ja jalostusaktiiviseen kotiin, mutta tämä on hyvin paljon hevoskohtaista. Aktiivisuudella ei siis välttämättä tarkoiteta kilpailuja vaan se voi näkyä myös jalostusaktiivisuuden tai tekstien muodossa.

Jos jostain syystä päätät luopua kasvatista esimerkiksi innostuksen puutteesta johtuen, ymmärrän hyvin. Lähtökohtaisesti kaikki kasvatit saa myydä eteenpäin kysymättä, kunhan uudet sivut saatetaan tietooni. Zonjiet Studin kasvattia voi myös tarjota takaisin meille, myyn mielelläni hevosen itse eteenpäin mikäli omistaja ei halua niin menetellä.

Kasvattajana minulla on oikeus ottaa kasvatti takaisin äärimmäisissä olosuhteissa (sivut häviävät, omistaja lopettaa / katoaa, en saa yhteyttä omistajaan lukuisista yrityksistä huolimatta tms.). Tämä on hyvin epätavallista ja mahdollista siinä tilanteessa jos kyseisen hevosen linjat ovat uhanalaiset.


Ohjeet kasvatin rekisteröintiin

→ Kasvattajaliite vd Halor / van de Halor / EC (etuliite) tai joissain tapauksissa myös v.d. Halor
→ Kasvattajaksi merkitään ZONJ2061
→ Syntymämaaksi halutessaan Namibia


Kasvatit

Zonjiet Studin ensimmäiset kasvatit syntyivät virallisesti 2015 loppuvuodesta jonka jälkeen kasvatteja on syntynyt tasaisesti ympäri vuoden. Kasvattilistaa ylläpidettin vuoden 2016 kevääseen saakka, mutta listan jäädessä yhä enemmän ja enemmän hunningolle päätettiin se ottaa pois. Alkuun tilalla käytettin pelkkää "Z" liitettä tai kasvatit syntyivät ilman, mutta lopulta vakiintui käyttöön "van de Halor" liite ja myöhemmin tilalle otettiin käyttöön myös vd Halor liite, joka oli kirjoitusasultaan lyhyempi.

Nykypäivänä tilalla on syntynyt yli sata kasvattia, joista osa on nähtävissä VRLn kasvattilistalta. Nykypäivänä ei lainkaan pidetä erillistä kasvattilistausta sillä se koettiin pidemmän päälle tarpeettomaksi.