preloader

Loading...

Felicia GA

image

Perustiedot

 • trakehner, tamma
 • 166cm, ruunikko Ee/Aa
 • s. 01.09.2015 8v 8/16
 • ko Prix St. Georges
 • omistaa Zonjiet Stud (VRL-00096) NA
 • ent. omistaja Ionic

Luonnekuvaus

Felicia on rauhallinen, hyväluonteinen tamma joka sulattaa paatuneimmankin ihmisen sydämen. Tamma on tavattoman kiltti, jonka kanssa pärjää kuka vain. Felicia on ehkä kiltti, mutta tamma ei ole kovin itsevarma hevonen ja joka tarvitsee paljon rohkaisua jotta uskaltaisi esimerkiksi kulkea äänekkään traktorin ohi. Tämä sama pätee myös ratsastaessa, vaikka tamma on jo kokenut ratsu niin Felicia on silti kovin epävarma vaikka asiat olisikin tuttuja. Felicia tarvitsee jatkuvasti rohkaisua, mutta muutoin tamma on luonnostaan erinomainen kouluratsu.

image
  Osbeorn Ikarus Belisario Ramiro
  Balette
  Idun Rolano
  Illusion
  Obella Valla Ladinos
  Valkyrie
  Ocana Worldwide
  Odina
  Florinea Wolfram Racket Vincitore
  Rina
  Waomi Darco
  Waikiki
  Facita Corlando Flamingo
  Chiquita
  Fairy Leandro
  Famina
image
image

Painotuslaji: Kouluratsastus
Koulutustaso: Prix St. Georges

Kouluratsastuksessa tasolla 8/7

image

Syyskuu 2019

Kuten tavallista, en ollut etsimässä uusia hevosia, mutta jotenkin mystisesti huomasin pian olevani kolmen hevosen onnellinen (tosin Jasper oli vähemmän onnellinen) uusi omistaja. Olin jo pitkään ihaillut Ionicia, joka oli tunnettu maailman joka kolkassa. Ionic mainosti suurta määrää myytäviä puoliverisiä, joten tietysti menin haaskalintuna perään. En voinut sanoa "ei" ja pian huomasin kirjoittavani tarjousta kolmesta hevosesta, vain kolmesta, asiat olisivat voineet mennä pahemminkin jos olisin roudannut Namibiaan kymmenpäisen lauman.

Exact Ion oli nuori ruunikko ori, jossa näin valtavasti potentiaalia kouluhevoseksi. Orilla oli minulle vieraampi suku, joten jo pelkästään suku oli vakuuttanut. Erisukuisia ei voi olla ikinä liikaa. Toinen asia mikä Exact Ionissa pisti silmään, oli orin luonne jota myyjä kehui valtavasti. Ihastuin välittömästi Exactin isään, joka oli mielettömän komea musta ori (siis heikkouteni), joka oli myös myynnissä ja jolle tietysti piti myös tarjota kotia. Puolustukseni voin sanoa että Extanor GA edusti harvinaisempaa kantakirjaa, ruotsalaista puoliveristä joka oli myös yksi heikkouteni. Ei ollut luultavasti kovin fiksu veto ostaa 18-vuotias puoliveriori, vaikka hevonen oli elämänsä parhaassa kunnossa. Jokin Extanorissa vain osui ja upposi. Jostain syystä arvostin paljon ruotsalaista puoliveristä, jo varmaan senkin takia koska kantakirja oli vähemmän tunnettu maailmalla. Kahden orin lisäksi Zonjietiin muutti myös vanhempi trakehnertamma, Felicia GA joka olisi oiva lisä tallin trakehnerjalostusta ajatellen.