preloader

Loading...

Salve Regina Ion

KTK-III
(17 + 17 + 17 + 17 = 68p.)

image

Perustiedot

  • oldenburg, tamma
  • 168cm, mustankimo Ee/aa/Gg
  • s. 23.01.2016 8v 8/18
  • ko Intermediate I
  • omistaa Zonjiet Stud (VRL-00096) NA
  • kasvattanut Ionic

Luonnekuvaus

Regina on hieman laiskanpuoleinen tamma, joka on hyvin älykäs sekä osaa käyttää kaikki tilanteet hyödykseen. Jos Regina löytää tilaisuuden päästä irti, tamma tekee sen tai tilaisuuden napata mukaansa vehreä ruohotupsu, niin Regina tekee senkin takuulla. Sisimmissään tamma on aivan ihana, jolla on kultainen luonne sekä myös taito saada ihmiset ympärillään ärsyyntymään.

Regina ei ehkä näytä kovin vireältä, mutta tamma on loistava kouluratsu osaavalla ratsastajalla, joka osaa laittaa Reginaan vauhtia. Reginalla on vahva takapää, erinomainen kokoamiskyky, vahva laukka sekä pää joka ei stressaannu mistään, joka on eduksi etenkin julkisilla paikoilla sekä myös kotona.

image
image

13.11.2019 Everholt Estate, irtoSert (Päätuomari: Lissu T.)
15.11.2019 Oldfinion Dressage, irtoSert (Päätuomari: yersinio)

image

Lokakuu 2019

"Jospa nyt vielä yksi..", kuului suustani kun jäin kerran arvuuttelemaan Ionicin myytävien puoliveristen edessä. Olin jo solminut kaupat kolmesta hevosesta, mutta en silti sanut silmiäni irti hevosista. Jasperin kanssa teimme sopimuksen että sain luvan ostaa vielä yhden, vain yhden, tamman jos todella kokisin tarvitsevani sellaista. Tietysti tarvitsin! Tyhmä kysymys.

Salve Regina Ion kiinnitti huomioni ensin kimolla värityksellään, kimoja kouluhevosia ei aivan joka paikasta löytynyt. Tutkittuani tarkemmin tammaa, totesin että tammalla oli upea, vanha suku josta löytyi monia hienoja vanhempia nimiä. Salve Regina Ion oli itse jo kokenut siitostamma, kolmen varsan emä ja iältään vielä nuori. Minun ei tarvinnut kauaa miettiä päätöstä kun otin yhteyttä myyjään.

Pian Zonjietin etupihalla seisoi kimo hevonen, joka oli onnistunut sotkemaan itsensä matkan aikana täysin niin että kimoa karvapeitettä ei erottanut kaiken sen lian alta. Tammalla oli ollut koko matkan ajan loimi päällään, joten oli arvoitus miten Salve Regina Ion oli onnistunut itsensä likaamaan. Kuskilta saimme palautetta että tamma on hieman omaperäinen, jolla on kuitenkin kultainen luonne.