Talli

Zonjiet Stud sijaitsee Africassa, Namibiassa hieman syrjäisemmällä paikalla, mutta kuitenkin riittävän lähellä sivistystä. Laidunmaata tilalla riittää ja maastoilumaastot ovat mahtavat. Tallirakennus ja maat ostettiin pilkkahintaan ulosottohuutokaupasta, sitemmin tilalle tehtiin vielä täysremontti.

Zonjiet Studilla on erinomaiset puitteet hevosten kasvattamiseen ja kouluttamiseen. Tallilta löytyy kaksi valaistua hiekkapohjaista kenttää, iso ja pieni. Suurempi kenttä täyttää kilpailuvaatimukset ja toisinaan tiluksilla riittääkin vilskettä. Kisakatsomo kattaa koko kentän.

Suurempi tallirakennus on täysin remontoitu sisäpuolelta ja pienempi tallirakennus on hiljattain rakennettu, joten uusi on sekin. Molemmista rakennuksista löytyy asianmukaiset karsinat, rehuvarasto, tauko- sekä varustehuone. Suuremmasta tallirakennuksesta löytyy myös toimisto, jossa hoidetaan kaikki virallisemmat asiat. Jos Zonjietissa järjestetään kokouksia talliporukan kesken, pidetään ne pikkutallin varuste- tai oleskeluhuoneessa suurempien tilojen vuoksi.

Tallirakennusten lisäksi lisätilaa antaa pihatot, joissa usein majailevatkin sellaiset, jotka eivät täysipäiväisesti ole kilpailukäytössä. Namibiassa on suotuisa sää ympäri vuoden, joten hevosia voi huoletta pitää ulkona.

PÄÄTALLIRAKENNUS

1. Ulysses
2. Surfire's Edward
3. Amoun van de Halor
4. Tibon van de Halor
5. Danior v.d. Halor
6. Lideta van de Halor
7. Pantherinae
8. Wioletta
9. Miss Murder
10. Sasquatch
11. Awesomesaucesome
12. Monsieur Mouche
13. Oldfinion Dynamic
14. Dolivos van de Halor
15. Dead Men Tell No Tales
16. EC Checkmaker
17. Mereneya Z
18. Vàna vd Shadow
19. La Banana Nana
20. Wioletta
21. Lideta van de Halor

PIKKUTALLI

Pohjapiirustus tulossa!

KUVAGALLERIA