Vendetta vd Brant

VH18-012-0300

kwpn, tamma
syntynyt 02.08.2018
koulupainotus
omistaa Zonjiet Stud (VRL-00096)
ruunikonkirjava (EE/Aa/nT), 163cm
8v 12.12.2018
ko Grand Prix
kasvattanut Roibrant (VRL-07415)© Katerina Filipi © Katerina Filipi © Katerina Filipi
Alandroal
kwpn, m, 170cm
Andries Adelbert
Giselle
Fat Chance Cinnamon Fancy Nugget
Carlijn
Nelleke van Wellinkvoorde
kwpn, rn tob, 168cm
Winston III Winston II
Evangelina
Nandene van Wellinkvoorde Savage Halloween
Riviera

 

  • Ominaisuudet
  • Kilpailutulokset
  • Jälkeläiset
  • Päiväkirja

Luonteenpiirteet

Rohkeus

Älykkyys

Temperamentti

Herkkyys

Taidot

Notkeus & nopeus

Kuuliaisuus

Lennokkuus

Askellajit

Kouluratsastus 11/10

Kuuliaisuus ja luonne 3032.05p

Tahti ja irtonaisuus 3664.85p

Elokuu 2018

Vendetta saapui Zonjietiin tilausvarsana Stud Roibrantista. Alunperin kiinnostuin tamman emästä, Nelleke van Wellinkvoordesta joka oli itselleni täysin melkein uusi tuttavuus. Nelleke van Wellinkvoorden nimi oli joskus aikoinaan kantautunut korviini, mutta en tällöin vielä noteerannut asiaa mitenkään. Kun minulle sitten tarjoutui mahdollisuus ottaa varsa tammasta, olin lähes tipahtaa tuolilta. Sain itse valita isäorin ja lopulta valitsin mustan, komean hollantilaisorin, Alandroalin josta en tiennyt mitään sen lisäksi mitä omistaja oli kertonut orista.

Lopulta sain soiton että Nelleke van Wellinkvoorde oli tiinehtynyt. Minulla oli tapana aina innostua liikaa ja tälläkin kertaa halusin nähdä kuvia tamman kasvavasta masusta. Voitte vain arvata sitä reaktiota kun olin saanut eräänä aamuyönä kuvan vastasyntyneestä varsasta somen kautta. Olisin lentänyt samana päivänä Hollantiin katsomaan varsaa jos Jasper ei olisi muistuttanut minua tilan töistä. Ei tietystikään ollut aikaa matkustaa kauden ollessa vilkkaimillaan. Seuraavan kuuden kuukauden aikana yritin etsiä vapaata kalenterista jotta olisin päässyt varsaa katsomaan paikan päällä, mutta tuloksetta.

Kun Vendetta täytti lopulta kuusi kuukautta, sovimme kasvattajan kanssa että tammavarsa saisi vielä rauhassa sopeutua eloon ilman emäänsä ja tietysti traileriin. Kolmea kuukautta myöhemmin sain viimeinkin hevospostia Zonjietiin hevostrailerin kurvatessa tallin pihaan. Vendettalla oli kovasti sopeutumisvaikeuksia etenkin ilmaston suhteen, mutta onneksi tammavarsa löysi heti paikkansa laumasta ja lauma tuntui hieman lievittävän tammavarsan koti-ikävää. Vendetta oli alusta alkaen helppo varsa käsitellä ja käyttäytyi esimerkillisesti jokaisessa tilanteessa.