Liekkiharjun Vermilion

fwb, ori
syntynyt 12.12.2018
koulupainotteinen
omistaa Zonjiet Stud (VRL-00096)
ruunikko (Ee/AA), 167cm
8v 01.05.2019
ko Intermediate I
maahantuonut Liekkiharjun talli© Calico
© Calico © Calico © Calico © Calico © Calico © Calico
Very Nuts
fwb, rn, 168cm
Indian Summer
fwb, rt, 167cm
Grand Art
Wondergirl
Venice
fwb, rn, 165cm
Riverine
Arika
Liekkiharjun Hallucinations
fwb, rn, 164cm
Americone Dream
fwb, rn, 169cm
Cartouche
Arabica
Hot Tahiti
kwpn, rt, 163cm
Bluberry
Tatora

 

Velmu on hieno suomalainen ori, jolla on maailman hienoin otsatukka ja ori on hyvin karismaattinen, luontainen esiintyjä joka nauttii saamastaan huomiosta, mutta on ratsuna hyvin vaativa joka ei siedä ainuttakaan virhettä selässä.

  • Ominaisuudet
  • Kilpailutulokset
  • Jälkeläiset
  • Päiväkirja

Luonteenpiirteet

Rohkeus

Älykkyys

Temperamentti

Herkkyys

Taidot

Notkeus & nopeus

Kuuliaisuus

Lennokkuus

Askellajit

Kouluratsastus 0/3

Kuuliaisuus ja luonne 0p

Tahti ja irtonaisuus 0p

Maaliskuu 2019

Ei mun pitänyt uutta oria ostaa, Liekkiharjun Vermilion nyt vaan sattui osumaan silmään kun olin Suomessa käymässä. Lopulta tein orista tarjouksen ihan vain sen mielettömän upean otsatukan perusteella. Oli sillä muutenkin söötti nassu ja aivan ihana läsi päässä. Velmuksi kutsuttu ori muutti Zonjietiin paria viikkoa myöhemmin. Jasper ei ollut luonnollisesti kovin haltioissaan uudesta hevosesta etenkään sen jälkeen kun mies kysyi miksi olin tehnyt tarjouksen orista.

Kaupat oltiin jo solmittu ja Velmu oli pysyvästi Zonjietissa kirjoilla. Ori oli toki mielettömän hieno, sillä oli korrekti rakenne ja naama joka herätti väkisinkin ihastusta muissa. Velmu oli lupaava nuori kouluratsu ja maasta käsiteltynä aivan ihana hevonen, mutta työskennellessä Velmusta tuli pikkutarkka niuhottaja joka sai sätkyn pienestäkin virheestä sillä ori oli niin tavattoman tarkka ettei sietänyt yhtään häsläämistä. Pitkään meillä meni että yhteistyö saatiin sujumaan, jonka myötä aloin arvostamaan Velmua uudessa valossa. Kyllä siitä vielä upea kouluratsu tulee takapakista huolimatta. Nuoresta iästään huolimatta Velmu oli jo hyvin karismaattinen ja luontainen esiintyjä, jolla olisi varmasti vielä loistokas tulevaisuus edessään.