Rafada vd Halor

VH18-012-0214

kwpn, tamma
syntynyt 04.05.2018
koulupainotteinen
omistaa Zonjiet Stud (VRL-00096)
voikko (ee/Aa/nCr), 166cm
8v 18.08.2018
ko Prix St. Georges
kasvattanut Zonjiet Stud
© Palomino&Cremello Jaskulscy © Palomino&Cremello Jaskulscy © Palomino&Cremello Jaskulscy © Palomino&Cremello Jaskulscy © Palomino&Cremello Jaskulscy © Palomino&Cremello Jaskulscy

 

  • Kilpailutulokset
  • Jälkeläiset
  • Päiväkirja

Kouluratsastus 8/7

Kuuliaisuus ja luonne 1914.54p

Tahti ja irtonaisuus 2197.50p

kwpn t. Rhiannon HMS (i. Champion HMS)

Toukokuu 2018

Sen jälkeen kun Roxanne oli muuttanut Zonjietiin vuotiaana, olin vain haaveillut Roxannen tulevista kultaisista varsoista. Kaikkien yllätykseksi tamma oli pärjännyt melkoisen hyvin kouluradalla odotuksiin nähden ja pian uskalsin viimeinkin alkaa haaveilemaan Roxannen ensimmäisestä jälkeläisestä. Enään piti vain valita ori. Heti ensimmäisenä katseeni osui Wow'em van der Roibrant nimiseen ruunikkoon suurimerkkiseen oriin. Wow oli ollut meillä iät ja ajat, mutta isäksi ori ei ollut päässyt. Wow oli korrekti rakenteeltaan ja pärjännyt erinomaisesti Grand Prix luokissa.

Noin vuotta myöhemmin Roxanne varsoi kauniin voikon tammavarsan, joka oli kuin suoraan unelmistani.. No paria sukkaa lukuunottamatta. Kun Rafadaksi ristitty tamma kasvoi, niin kävi ilmi että tammavarsa oli melkoinen jukuripää. Tyypillinen tamma siis. Ja varsin kranttu. Rafada ei päästänyt ketä tahansa lähelle ja tamma testasi huolella ihmiskokelaansa. Jos kiersi tamman takaa, sai potkun ja jos erehtyi varomattomasti putsaamaan kavioita, sai hampaanjäljet ahteriin. Varsin ihastuttava luonne. Nykyisin Zonjietissa on tasan kolme ihmistä jotka Rafada on hyväksynyt. Jasper ei ole yksi niistä, miesrukka erehtyi kerran varustamaan tamman ja sen jälkeen Jasperia ei ole liiemmin Rafadan lähettyvillä näkynyt.

Vioistaan huolimatta Rafada on ehdottomasti säänkestävä kouluratsu! Tamma on selvästi perinyt emältään, Roxannelta voikon värin ja isältään kouluratsun kykynsä. Ja onhan Rafada tietysti nätti kuin karkki, jotka antavat hieman anteeksi tamman oikullisen ja kiukuttelevan luonteen.