Esittelyssä: Orange Wood Ranch

WRJ esittelee silloin tällöin virtuaalisia lännenratsastustalleja ja western rancheja. Jos haluat julki esittelyn omasta tallistasi, ota yhteys ylläpitoon

Orange Wood Ranch on kanadalainen lähellä Alaskan rajaa Yukonissa sijaitseva ratsastuskoulu ja westerntalli. Vuonna 2011 nykyisellä paikallaan aloittaneella hevosyrityksellä on kokemusta myös vaellusretkistä, joista suosituimmat ovat Wild&Free&Hooves-järjestön tukemat mustangiretket.

Orange Woodissa kisataan aina parillisin kuukausin WRJ:n CUP-kilpailut. Tallilla pääsee myös opettelemaan lännenratsastusta tunneille kokeneilla ja kilteillä hevosilla. Karjaa ranchilla on aikaisemmin ollut enemmän, nykyään vain muutama yksilöä black jersey -maatiaisrotua, jota autamme säilyttämään. Tänä päivänä hevosten lisäksi pääpaino on lampaidenpaimennuksessa, joiden villasta ja maidosta valmistamme tuotteita omaan myyntiin.

Jos haluat tulla kokemaan työntäyteistä, mutta vapaudelta ja elämänilolta maistuvaa kantrielämää, tervetuloa varaamaan esimerkiksi ensi kesäkaudelle meiltä maatilamatkailuvierailuaikaa!

TUTUSTU ORANGE WOOD RANCHIIN

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *