Esittelyssä: Deadwood Rangers

WRJ esittelee silloin tällöin virtuaalisia lännenratsastustalleja ja westernrancheja. Jos haluat julki esittelyn omasta tallistasi, ota yhteys ylläpitoon.

Deadwood Rangers on kahden virtuaaliharrastajan yhteinen projekti, jonka tavoitteena on kasvattaa monipuolisia colorado ranger -rotuisia hevosia, ehkä samalla jopa innostaen muitakin rodun pariin. Tallin virallinen toiminta alkoi virallisesti alle kymmenen lännenratsastukseen painottuneen hevosen voimin vuonna 2013. Välissä ehti olla pari hiljaisempaakin vuotta, mutta nykyään Deadwood porskuttaa eteenpäin yli kymmenkertaisella hevosmäärällä. Suurin osa hevosista on edelleen lännenratsastukseen painottuneita, mutta vuosien saatossa joukkoon on eksynyt muissakin lajeissa kilpailevia yksilöitä. Kilpailulajien laajentumisen lisäksi myös rotukanta on laajentunut muutaman muunrotuisen colorado ranger -jalostukseen soveltuvan hevosen sekä maskottuponi Keken hankinnan myötä.

Tilan pääpaino on kasvatuksessa, mikä näkyykin yli satana syntyneenä kasvattina. Luku on melko huikea, kun Virtuaalinen ratsastajainliittokin on kautta aikojen rekisteröinyt vain 272 rangeria. Toki rekisteröimättömiä ja vain Laukkaurheilukeskuksen rekisterissä olevia hevosia on enemmän kuin tämä luku. Kasvatuksen lisäksi Deadwood järjestää kilpailutoimintaa lännen- ja laukkaratsastuksen saralla.

Tervetuloa tutustumaan tiloihin ja rotuun, mahdollisesti kotiinpaluu tapahtuu oma rangeri kainalossa!

TUTUSTU DEADWOOD RANGERSIIN.

© Delyth Angharad ja kati

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *