Valmennusarvonta!

VALMENNUSARVONTA

Osallistu arvontaan ja voita westernvalmennus valitsemassasi lännenratsastuksen lajissa / aiheessa! Palkintovalmennus on pituudeltaan 200-400 sanaa, valmennuksen arpoo ja kirjoittaa VRL-08526. Valmentajana toimii tarinallinen westernvalmentajahahmo Jan Lohjelm. Valmennuksia arvotaan osallistujien kesken yksi (1) kappale. Viimeinen päivä lähettää osallistuminen arvontaan on sunnuntai 10.4.2022, 11.4.2022 puolella ja sitä myöhemmin tulleita osallistumisia ei oteta huomioon arvontaa aloittaessa.
 
Tekstinäyttönä kirjoittajan kädenjäljestä toimikoon trail-in-hand -valmennus ja päiväkirjamerkintä.
 
Osallistumisohjeet:
 
Yksi hevonen voi osallistua arvontaan yhden kerran. Yksi omistaja voi osallistua arvontaan maksimissaan kahdella (2) hevosella (kahden hevosen kanssa osallistuminen samalla osallistumisviestillä, muotoiluohjeen mukaiset tiedot molemmista hevosista).
 
Valitse valmennuksen fokus seuraavista aiheista:
1. Trail-in-hand
2. Western riding/pleasure
3. Reining
4. Western trail
5. Barrel racing
6. Cutting
 
HUOM! Hevosen/ponin tulee osallistumishetkellä olla vähintään 4-vuotias ja peruskoulutettu lännenavuille, poikkeuksena luokka 1. Trail-in-hand, johon voivat osallistua kaikki 1 vuotta täyttäneet hevoset ja ponit. Muuten valmennukseen ovat tervetulleita kaikki rodusta, tasosta ja harrastustaustasta riippumatta.
 
HUOM vol 2! Voit myös tarkentaa jo osallistumisessa, jos haluat keskittyä valmennuksessa tiettyyn taitoalueeseen (esim. muodossa 2. Western riding, istunta)
 
Lähetä osallistuminen sähköpostitse otsikolla WRJ Valmennusarvonta osoitteeseen cellatalve@hotmail.com (10.4. mennessä), muodossa:
 
Valmennuslaji (numero)
Ratsastaja (VRL-tunnus) – Ratsu VH-tunnus
Hevosen sivujen URL-osoite
 
Arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti, ensisijaisesti osallistumissähköpostiin (ellei arvonnan osallistumisviestissä ole erikseen pyydetty muuta yhteydenottotapaa). Arvonnan tulos tiedotetaan myös WRJ:n sivujen uutisfiidissä. Voittajan kanssa tarkennetaan valmennuksen tavoitteita, pitopaikkoja ym. toiveita ennen kuin valmennuksen kirjoittaminen aloitetaan.
 
Tervetuloa osallistumaan ja arpaonnea kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.