Suoraan kentältä

WRJ on ollut läheisesti seuraamassa western weekin sekä teemapäivän tapahtumia, jotka ovat kirvoittaneet paljon tarinoita. Tulokset kummastakin ovat tulleet! Myös jatkossa voit ilmoittaa omat (tarinalliset) lännentapahtumasi jaoksen tietoon, mikäli haluat niille enemmän näkyvyyttä.

”Me leyhyteltiin katsomossa itseämme stetsoneilla Cellan kanssa. Vaikka meillä tiimikisaajilla olikin välipäivä, ohjelma ei täältä kyllä loppunut koskaan, vaan nytkin käynnissä oli härkärodeo. Cellan hapan sitruunailme kertoi ilman sen asian tuhahtamistakin, ettei kyseessä ollut mikään westernmaailman lempiasia. ”Sori, mä en katsonut mitä täällä on menossa”, sanoin, katselin ympärille ja näin ohjelmavihkosen toisella penkkirivillä yksinään, mistä sen nappasin. Selailin sitä toiseksi viimeisen päivän kohdalle. ”No mut hei, täällä alkaa kahdeltatoista peruswesternkisat.””

Vielä ehtii osallistua myös tarinalännenkisoihin!

Artikkelikuva © VRL-02207

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.