Cressandra vd Halor

KWPN, tamma
syntynyt 17.06.2018
koulupainotteinen
omistaa Zonjiet Stud (VRL-00096)
ruunikonkirjava (Ee/Aa/nT), 167cm
8v 01.08.2018
ko Grand Prix
omistaa Zonjiet Stud (VRL-00096)


Gold Snafu At Glass Slipper FW - KTK-I, KRJ-I, KWPN-I Revenue L - KRJ-I
Hillview Galadrielle - KRJ-II
le Rêve Keeta - KRJ-I, YLA1, KTK-II Encryption of Satyr - KRJ-I, KTK-II
Kiowa Mousse - KTK-II, KRJ-II
Cressida vd Halor - KTK-III Berenzen - KTK-III Arko III
Silvios Linda
Calettina vd Halor - KRJ-II Ch. Boticelli - KTK-III, KRJ-I
VIR MVA Ch. Cerita - KTK-III, KRJ-II

Päiväkirja

Kesäkuu 2018
Gold Snafu At oli ollut meillä iät ja ajat, olimme jo pitkään halunneet käyttää oria jalostuksessa mutta ikinä ei ollut sopivaa tilaisuutta. Kun Gold Snafu At alkoi jo lähennellä pappaikää, päätimme Jasperin kanssa että nyt oli pakko jättää orista varsa kotiin. Gold Snafu At polveutui edesmenneestä rakkaasta oristani, Glass Slipperistä ja Gold Snafun oli tarkoitus päästä jatkamaan sukuansa sekä erityisesti seuraamaan isänsä kavioiden jälkiä. Koska asiat eivät menneet halutulla tavalla, päädyimme lopulta testaamaan Gold Snafun ja kävi ilmi että orin hedelmällisyys ei ollut kovin hyvä. Päätimme kuitenkin ottaa riskin ja valitsimme orille Cressida nimisen tamman, joka oli jo ennestään varsonut.

Olimme varautuneet takaiskuihin Cressidaa astuttaessa ja ymmärsimme että tamma ei välttämättä tiinehtyisi ensimmäisellä kerralla. Kun epäonnistuneita yrityksiä oli jo takana neljä, olimme jo lähes luopuneet toivosta mutta päätimme yrittää vielä viimeisen, viidennen kerran. Viidennellä kerralla lykästi ja Cressida tiinehtyi, josta olimme valtavan huojentuneita. Cressidan edellisessä tiineydessä ei ollut mitään komplikaatioita ja tälläkin kertaa kaikki sujui miten pitikin. Gold Snafun suhteen päätimme että emme missään nimessä käyttäisi oria ulkopuoliseen jalostukseen ja tallin omille tammoille vain siinä tilanteessa jos olisi aivan välttämätön tilanne.

Cressida varssoi lopulta kauniin mustanruunikon tobianon tammavarsan, joka oli kuin ilmetty emänsä tuoden elävästi mieleen sen illan kuin Cressida syntyi. Päätimme nimetä tammavarsan Cressandraksi emälinjansa mukaan. Cressandra oli hyvin poikkeuksellinen varsa, joka oli luonteeltaan hyvin rohkea ja sosiaalinen rakastaen olla rapsutettavana ollen onnellisimmillaan juuri ihmisten sylissä. Vitsailimme usein siitä miten Cressandra oli kuin pieni sylikoira viihtyen enemmän ihmisten seurassa kuin muiden hevosten. Olisipa Cressandra tullut toimeen yhtä hyvin muidenkin hevosten kanssa ja olla haastamatta jatkuvasti laumatovereitaan.