Howdy hey

Tervetuloa virtuaalisen hevosmaailman westernin pariin!

Lännenratsastus on hevosen ja ratsastajan välistä saumatonta yhteistyötä ja tiimihenkeä – ja tätä haluamme käyttää ohjenuorana myös virtuaalisen lännenratsastusjaoksen toiminnassa. Kaikki itsessään cowboyn tai cowgirlin tunnistavat ovat tervetulleita mukaan jaoksen alaiseen toimintaan – ja tätä lajia voi harrastaa hevosen rodusta riippumatta! Jaoksen toimintaan kuuluvat kuukausittaiset CUP-kilpailut, länkkärihevosten laatuarvostelun pyöritys sekä  lajin saatteleminen aika ajoin pölisevän kentän parrasvaloihin tuoden sitä tutuksi yleisölle, josta parhaassa tapauksessa saadaan letkeään kantriporukkaan uusia kasvoja!

I should’ve been a cowboy
I should’ve learned to rope and ride
Yeah, wearing my six-shooter, riding my pony on a cattle drive
Toby Keith 

WRJ toimii Virtuaalisen Ratsastajainliiton alaisuudessa noudattaen liiton sääntöjä. Sillä on pitkät juuret virtuaalimaailmassa, sillä jaos on perustettu jo vuonna 2003. Jaoksen pitkäaikainen ylläpitäjä oli Katariina K, joka huhtikuussa 2017 luovutti vastuutehtävän eteenpäin Heimolle. Vuoden 2018 lopulla Heimo jättäytyi tehtävästä ja jaoksesta huolehtiminen siirtyi birdielle. Maaliskuussa 2020 tärkeisiin buutseihin apurinaan Pierre, astui vuorostaan Alexiina C. 

Kiinnostaako liittyä hyväntuuliseen länkkätiimiin? Haluatko tarjota tietoasi, taitoasi tai auttavaa kättäsi? Tuomarihommiin, kalenterityöntekijäksi, sisällöntuottajaksi tai vaikka grafiikkasponsoriksi voi koska tahansa hakea ottamalla yhteyttä WRJ:n ylläpitoon! Opastamme alkuun! 

~ Seeya soon! 

VIRTUAALINEN LÄNNENRATSASTUSJAOS