Laatuarvostelu

★ Pisteytys ★ Palkitut ★ Arvostelujono ★

WRJ-laatuarvostelun tehtävänä on tarkastella lännenhevosen soveltuvuutta lajiin sekä palkita westernin lupaavimmat ja menestyneimmät yksilöt. Tavoitteena on innostaa lännenharrastajia panostamaan hevosiinsa monipuolisesti ja ohjata heitä tavoitteelliseen harrastamiseen jättämättä buddy-meininkiä ja hyvää mieltä taa pölypilveen!

Laatuarvostelutilaisuuksia ei järjestetä erikseen, vaan hevoset ilmoitetaan laatuarvosteluun jonotuksella. Arvostelu tapahtuu jonosta siinä järjestyksessä, kuin ilmoittautumiset ovat saapuneet jaoksen toimiston pöydälle. Arvostelu pyritään toteuttamaan mahdollisimman pian ilmoittautumisesta, mutta tuomarien paukkujen mukaisesti.  Varatuomarin tehtävänä on arvioida osiot, mikäli joku päätuomareista ei syystä tai toisesta pysty tuomaroimaan.

Yleiset määräykset
  • Hevosen voi ilmoittaa arvosteltavaksi kaksi kertaa. Ensimmäisen arvostelun jälkeen hevosella on mahdollisuus yrittää korottaa palkintoaan yhden kerran.
  • Hevosen parempi laatuarvostelupalkinto jää voimaan, vaikka se olisi saanut uusinta-arvostelussa huonomman palkinnon.
  • Omistajalla voi olla arvostelujonossa samanaikaisesti korkeintaan kolme hevosta.
  • Hevosen on oltava elossa tullakseen palkituksi laatuarvostelussa.
  • Hevonen tulee olla rekisteröitynä VRL:n hevosrekisteriin ja sen sivuilta tulee löytyä VH-tunnus linkitettynä hevosen omalle VRL profiilisivulle.
  • Hevosella tulee olla kisattuna vähintään 10 WRJ:n alaista sijoitusta tai vähintään 0.01 WRJ:n ominaisuuspistettä.
Palkinnot

Seuraavat kunniaplakaatit saa palkitun hevosen sivuille.

VIRTUAALINEN LÄNNENRATSASTUSJAOS