HOF: 3x WRJ-I & 1x WRJ-III

Kaksinkertainen piste-ennätys! Onnittelut Hall Of Fameen pääsystä!

Cut the Cuteness WRJ-I
Kisaosio: 40p / Sukuosio: 20p / Jalostusosio: 20p / Lisäosio: 19p / CUP: 10p
Yhteensä 109 pistettä

Win Win Ionity WRJ-I
Kisaosio: 40p / Sukuosio: 20p / Jalostusosio: 20p / Lisäosio: 16p / CUP: 10p
Yhteensä 106 pistettä

Queen And Queens WRJ-I
Kisaosio: 40p / Sukuosio: 20p / Jalostusosio: 20p / Lisäosio: 18p / CUP: 6,5p
Yhteensä 104,5 pistettä

RWR Eyab Zirocco WRJ-III
Kisaosio: 40p / Sukuosio: 22p / Jalostusosio: 0p / Lisäosio: 13p / CUP: 2,5p
Yhteensä 77,5 pistettä

Helpot lännenkisat aloittelijoille

Jos olet odottanut tilaisuutta työntää saappaannokkaa helppoon, matalan kynnyksen kisaan, tässä se on: huhtikuun lasten lännenkisa on nimensä mukaisesti tarkoitettu alle 13-vuotiaille lapsille, mutta myös alle kolmivuotiaille varsoille ja ennestään koskaan westerniä kisaamattomille hevosille. Luokkia on kolme maastakäsittelyssä sekä kolme ratsastuksessa (rauhallista trailia ja sitten vähän vauhdikkaampaa). Ei muuta kuin hyöty irti!

[Kilpailut toimivat kuten mitkä tahansa VRL:n alaiset WRJ-kisat, ja rajattu ominaisuus on ainoastaan tarinallinen kehys.]

Western Week

Freewind Farm järjestää WRJ:n sponsoroimana jälleen westernviikon viime vuoden tapaan. Ajankohta on 03.-09.04.2023. Kilpailutapahtuman joukkuekisoihin voi osallistua joko valmiilla tiimillä tai tiimi kootaan järjestäjän toimesta ”irrallisista” osallistuneista ratsukoista.

Mukana on loistava yllätyspalkinto, joten osallistua ehdottomasti kannattaa!

HOF: 1kpl ei palkittuja

Hevonen ei valitettavasti päässyt Hall Of Fameen:

Magical Lasso
Kisapisteet: 0
Sukupisteet: 25
Jälkeläispisteet: 0
Lisäpisteet: 7
CUP-pisteet: 0
Yhteensä 32 pistettä.

Onnea seuraavaan kertaan!

Cowboy Mounted Shooting

Westernjaos esittelee uuden lännenratsastuksen kilpailulajin (ei virallisesti WRJ:n alainen): Cowboy Mounted Shootingin – tai toiselta termiltään myös Western Mounted Shootingin!

Kyseessä on western-laji, jossa ratsukko ratsastaa vauhdikkaassa laukassa kentällä kuvion, jonka keskiössä ovat kymmenen kappaletta tikkuvarsien päähän kiinnitettyjä ilmapalloja. Ratsastaja koettaa ampua ilmapallot rikki mahdollisimman nopeasti ja ohittamatta niistä yhtäkään. Aika alkaa ja loppuu maaliviivalta. Aikavirheitä lisäävät jäljelle jääneet pallot, esteisiin törmääminen tai ratsastuskuvion väärä ratsastaminen. Yksi ratsukko on radalla kerrallaan. Tyypillisesti hevosta ohjataan minimaalisesti lähes olemattomalla ohjaskontaktilla. Laji sopii myös lapsille ja nuorille. Aseina käytetään kahta (2) yksitoimista revolveria, joissa on kummassakin viisi (5) paukkupatruunaa. Aseissa ei käytetä luoteja. Paukkupatruunoiden kantama on noin kuusi (6) metriä. Hevosilla tulee käyttää korvatulppia.

Lue lisää.
Katso lisää.

Nyt lajia pääsee ensimmäistä kertaa kokeilemaan syyskuussa järjestettävissä kilpailuissa! Tervetuloa mukaan!

VIRTUAALINEN LÄNNENRATSASTUSJAOS