Talliesittelyssä: Gold Dust ranch

GDr, virallisesti Gold Dust ranch, on 12.3.2023 perustettu virtuaalinen lännenratsastustila. Gold Dust ranch sijaitsee Suomessa, noin kolmen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.
Tällä hetkellä ranchilla järjestetään tunteja. Tarjolla on myös hoitotoimintaa ja satunnaisesti kisoja. Tilalla asustaa tällä hetkellä yhdeksän westernpainotteista ratsua ja kymmenpäinen karjalauma. Vaikka tila sijaitseekin Suomessa, kaksikko mieltää sen oikeaksi ranchiksi.
Tilan omistaa Wyatt Stenberg yhdessä tyttärensä Evelinan kanssa. Wyattin koko suku on karjapaimenia. Evelina pitää itseään karjapaimenena ja lännenratsastajana, joka harrastaa eurooppalaistyylistä ratsastusta.
Esittelyn teksti © EvelinaS VRL-15160

HOF: 3x WRJ-I & 1x WRJ-III

Kaksinkertainen piste-ennätys! Onnittelut Hall Of Fameen pääsystä!

Cut the Cuteness WRJ-I
Kisaosio: 40p / Sukuosio: 20p / Jalostusosio: 20p / Lisäosio: 19p / CUP: 10p
Yhteensä 109 pistettä

Win Win Ionity WRJ-I
Kisaosio: 40p / Sukuosio: 20p / Jalostusosio: 20p / Lisäosio: 16p / CUP: 10p
Yhteensä 106 pistettä

Queen And Queens WRJ-I
Kisaosio: 40p / Sukuosio: 20p / Jalostusosio: 20p / Lisäosio: 18p / CUP: 6,5p
Yhteensä 104,5 pistettä

RWR Eyab Zirocco WRJ-III
Kisaosio: 40p / Sukuosio: 22p / Jalostusosio: 0p / Lisäosio: 13p / CUP: 2,5p
Yhteensä 77,5 pistettä

Helpot lännenkisat aloittelijoille

Jos olet odottanut tilaisuutta työntää saappaannokkaa helppoon, matalan kynnyksen kisaan, tässä se on: huhtikuun lasten lännenkisa on nimensä mukaisesti tarkoitettu alle 13-vuotiaille lapsille, mutta myös alle kolmivuotiaille varsoille ja ennestään koskaan westerniä kisaamattomille hevosille. Luokkia on kolme maastakäsittelyssä sekä kolme ratsastuksessa (rauhallista trailia ja sitten vähän vauhdikkaampaa). Ei muuta kuin hyöty irti!

[Kilpailut toimivat kuten mitkä tahansa VRL:n alaiset WRJ-kisat, ja rajattu ominaisuus on ainoastaan tarinallinen kehys.]

Western Week

Freewind Farm järjestää WRJ:n sponsoroimana jälleen westernviikon viime vuoden tapaan. Ajankohta on 03.-09.04.2023. Kilpailutapahtuman joukkuekisoihin voi osallistua joko valmiilla tiimillä tai tiimi kootaan järjestäjän toimesta ”irrallisista” osallistuneista ratsukoista.

Mukana on loistava yllätyspalkinto, joten osallistua ehdottomasti kannattaa!

VIRTUAALINEN LÄNNENRATSASTUSJAOS