Karjakyselyn tulokset

Karjakyselyn tulokset ovat selvillä!

(Ympyröidyt vastausmäärät lasketaan yhteen, sillä ovat samaa kysymystä, joka lomakevastauksissa vain jakautui kahteen osaan. Punaisella varsinainen enemmistön päätös.)

Eniten ääniä (11 kpl) sai ehdotus: Calf Roping poistetaan, muut karjaluokat säilytetään. Tämä on myös WRJ:n kanta jatkossa: Calf Roping on tästä lähtien poistettu jaoksen alaisuudesta, mutta halukkaat saavat sitä edelleen villisti järjestää omissa kisoissaan. Muut karjaluokat säilyvät ennallaan sen lisäksi, että mahdollisia uusia (tiimi)luokkia voidaan ottaa vielä mukaan. Tämä on toivon mukaan sopiva kompromissi lähes kaikille.

Toiseksi eniten kannatusta (9 kpl) sai ehdotus: Karjaluokat säilytetään ja uusia luokkia voidaan ottaa mukaan.

Ehdotus: Karjaluokat säilytetään, mutta uusia luokkia ei oteta mukaan sai 4 kpl ääniä, kuten myös ehdotus: Breakaway Roping poistetaan, muut karjaluokat säilytetään.

Kaikki karjaluokat säilytetään ennallaan -ehdotus sai 3 kpl ääniä.

Kaikki karjaluokat poistetaan -ehdotus sai 2 kpl ääniä.

Tulosten perusteella valtaosa toivoo karjaluokkien säilyvän ja pitää niitä oleellisena osana lännenratsastusta. WRJ muistuttaa, että kaikessa virtuaalisen virallisessakin eläinten kanssa harrastamisessa yleinen mieliala ja ammattitaito ovat kuvitteellistenkin eläinten hyvinvoinnin ja eettisen käsittelyn puolella.

Vapaasanaisessa osiossa sai ehdottaa myös muuta vaihtoehtoa tai lisätä jotain vastauksiin. Kommenteista vaaria ottanut WRJ tulee lisäämään painotusta, että jaoksen alaisessa toiminnassa karjan- ja hevosenkäsittely tulee aina tapahtua ammattimaisesti ja eläintä kunnioittaen.

Kiitos kaikille vastaajille! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *