Talliesittelyssä: Gold Dust ranch

GDr, virallisesti Gold Dust ranch, on 12.3.2023 perustettu virtuaalinen lännenratsastustila. Gold Dust ranch sijaitsee Suomessa, noin kolmen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.
Tällä hetkellä ranchilla järjestetään tunteja. Tarjolla on myös hoitotoimintaa ja satunnaisesti kisoja. Tilalla asustaa tällä hetkellä yhdeksän westernpainotteista ratsua ja kymmenpäinen karjalauma. Vaikka tila sijaitseekin Suomessa, kaksikko mieltää sen oikeaksi ranchiksi.
Tilan omistaa Wyatt Stenberg yhdessä tyttärensä Evelinan kanssa. Wyattin koko suku on karjapaimenia. Evelina pitää itseään karjapaimenena ja lännenratsastajana, joka harrastaa eurooppalaistyylistä ratsastusta.
Esittelyn teksti © EvelinaS VRL-15160

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *